.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Бръсненето при мъжете трябва да е отдолу, брада и подмишници, другото за мене е гейски истории.
    Ти ако си мъж на 100% и искаш да си оставиш космите по ръцете и краката, ще и тропнеш с крак и ще кажеш няма да се бръсна където не искам. А и от много бръснене, накрая ставаш баш горила. Растът все по гъсти и дебели.
    Това, че приятелите ти ги командорят жените им, не значи, че и ти трябва всеки път безропотно да правиш каквото ти каже гаджето.
    +++
    И аз съм водил такъв спор с приятелката ми,просто казваш не ! Тя не ти е майка че да става нейното само,ти имаш право да избираш къде ще се бръснеш и къде не..
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    +++
    И аз съм водил такъв спор с приятелката ми,просто казваш не ! Тя не ти е майка че да става нейното само,ти имаш право да избираш къде ще се бръснеш и къде не..
    Доста зле.
    Точно пък за това би следвало да вземеш предвид мнението на приятелката си и да направиш някакъв компромис.
    Не си бръсни краката, ако това е в огромен разрез с твоите предпочитания, обаче ако ти харесва гърдите гладки, какъв е проблемът?
    Мое мнение си е, разбира се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си