Аз не разбирам какво намират момичетата в това приятелят им да е гладък като бебешко дупе НАВСЯКЪДЕ?! Ако искам да го правя с момиче, ще го правя с момиче, но да измъча приятеля си да се оскубе целия, заради моя фетиш...
Добре, сериозно... всеки си има вкусове, желания, разбирания. Не можем и да разбираме всички странности на хората, дори да са от нашия пол. Но има основни неща - когато си с някой, ти си с него, заради него самия, не заради някакъв илюзорен образ (духовно и тяло) на някой, в който да се опитваш да го превърнеш. Често не харесваме нещо у партньорите си, но това не означава, че трябва да ги принуждаваме да правят нещо или да бъдат някой, който не искат те самите.
Така, че ако желанията ви съвпадат по този въпрос - супер, ако не - тялото си е твое и това е по-важното в случая. Все едно ти да й кажеш, че харесваш момичета с рунтави вежди, че даже една (примерно) и тя да престане да си ги скубе, заради това. Е все пак си е нейното лице...
Освен това не знаеш какво ще си причиниш, ако се бръснеш.. аз съм момиче и се обескосмявам редовно, но бръснене и ръце и крака, особено като се има предвид, че сигурно си доста по-космат... това ще е жестоко. Ще ти отнема към 5 часа и ефекта ще е за 1 ден.