Здравейте.
Аз съм момиче на 18 г. Сега ще ви кажа къде е цаката.
Както знаете външният вид е много важен и общо взето всички гледат само това,с малки изключения. Примерно идва някаква мега яката мацка и всички почват да и се лепят,независимо момчета или момичета,причината е ясна . Сега ще си кажете - тая им завижда. Е да,ама няма как. Идеята ми е да заприличам на тях,колкото и банално да звучи. Когато съм с някоя приятелка общо взето харесват нея,а не мен. Не ми е проблем,че някоя от приятелките ми е по-хубава, не ги определям по красота.
Ама си е шибано да гледат само обвивката и да лепят етикети.
Идва реда на хората,които ще кажат- ама то няма значение как изглеждаш,важното е да си пич по душа.
Да,ама не. По-хубавите хора привличат повече.
Не се оплаквам,не съм мега големия изрод,обаче ми се иска да съм като тези момичета.
Сега да се опиша- имам руса коса,по принцип е хубава,ама супер много ми се омазнява и след ден от измиването става на гъз. Пробвах с плитки,мачкане на косата- става добре,обаче трябва да имаш време. За плитките,тъй като ги правя много тънки,от корените ми отнема 2 часа и още половин час да ги разплитам сутринта. Имам и светли очи между синьо и зелено,не се гримирам много много. Да спомена и че преди време работих,не можах да се поддържам кой знае колко,прибирах се късно,сутринта съм на училище. Какво друго кожата ми по принцип е хубава,напоследък постоянно пъпки ми излизат. По-важното си го казах.
Айде,мили хора давайте съвети как са стана кифла power : D