Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
Познавам момичета, които далеч не са някоя неземна красавица, а момчетата винаги се убиват да ги търсят.
Аз също познавам такива и не мога да разбера каква е причината...В смисъл да,всеки си има свой стил,предпочитания и тн ,но понякога супер много се изненадвам от избора на някое момче.Стигнах до заключението,че в днешно време повече се гледа тялото,а не лицето.Не знам до колко е така де.
Но да си призная и на мен страшно много пъти ми се е случвало да съм с някоя приятелка и мен да не ме отразяват особено много ;д Кво да се прави... естествената красота се гледа много по-рядко,от колкото едно време.Със сигурност не мисля,че съм грозна, съвсем нормално момиче ,което обича детайлите в излъчването и държи на чара,а не на онова излъчване дето ти мирише на секс от 100 метра или нещо подобно.
Таа...към авторката: преди всичко дръж на себе си. Не прекалявай с гримирането и изкуственото излъчване.Подчертавай хубавите си черти и гледай хем да се чувстваш удобно,хем да си хубаво облечена. Просто се опитвай да си добре в кожата си и да излъчваш увереност и ведрост. Бъди усмихната и дори и да ти пука,гледай да не ти личи,хаха.