.
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    много бързо се палиш брат,много агресия има в теб :Д:трябва ти едно момиче да те вземе да те изцеди за една вечер и да ти олекне :Д:Д
    и какво излиза:Всичко е до секса !!
    Не се изживявам с такива първични удоволствия... Ако на теб живота ти се състои от ядене, ебане и спане, то при мен не е така. Това са толкова повърхностни и незначителни неща.

Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Със самото ти отричане на "ролите" ти всъщност приемаш една роля. Като не се идентифицираш с нищо и не ти пука за нищо защо пишеш тук и ни занимаваш с проблемите си?
    В стремежа си да избягаш от клишетата ти правиш точно обратното - превърнал си се в клише.
    Не бих казал, всъщност не се боря срещу никакви "несправедливости в системата", просто отчитам че системата като цяло е изградена от лъжи... в които с години съм вярвал. Не се боря за никакви каузи, и наистина боренето за (или срещу) такива е също роля и клише. При мен няма такова нещо. Просто спрях да върша каквото се "предполага", че трябва да върша... спрях и да се убеждавам че това, което върша идва от мен и е за добро.

И не си изливам проблемите, нито пък имам някакви проблеми изобщо... просто търся друго мнение, интересно ми е, нищо повече. Все пак човек не може да избягва от субективизма си. Дотук обаче получих само потвърждение на това което вече съм открил.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 12-17-2012 на 19:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си