.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Exclamation Девствена .. искам да му пусна

Здравейте по темата за пускането.Девствена съм и искам да пусна на приятеля си и бих искала да се справя добре.Значи събличам се и оставям по бельо,след това се натискаме около 5 мин и след това се събличаме почвам да го целувам по устата ,врата и по надолу правя свирка и си слага презерватива и там каквото ще прави ще прави .. Нещо друго от мен съвет нещо моля ви кажете бих искала да се справя добре ! " и възможно ли е да се възбуди без да правя нищо по члена му

Супер фен Аватара на Irti
    Колко теми още? Аре стига.

Отваряш си краката и тоя ще ти го налундзи като премръзнал терлици! Стига му мисли!

Възпей, о, музо ти делата,
    възпей гърдите и краката
    и подвизите най-достойни,
    и сладострастия безбройни,
    възпей ти тази Месалина,
    най-първа в нашата Родина
    отдала целий си живот
    на хуй, държава и народ!
    Позна тя курове достойни,
    мъже различни и безбройни,
    но перлата и яка волна
    не бе от никого доволна.
    И най-накрая тя прие
    с магаре да се наебе.
    Но тоз въпрос ще се разгледа
    във епилога най-последен...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    1тема не ти ли стигна?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от miki589 Виж мнението
    и възможно ли е да се възбуди без да правя нищо по члена му
    ..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Очаквах да попиташ дали е възможно да правите секс без членът му да участва...

Много е глупаво, че искаш хора във форум да ти напишат план за първия път.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Irti
    ShtrudeL, възможно е. С молитви..

Значи натискайте се точно 5 минути, това е ключовото....

Деца, залягайте над уроците и не се занимавайте с такива неща, не са за вас все още....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Значи намери отнякъде флейта. След това шарено килимче. Сложи си тюрбан . Сядаш в поза лотус на килимчето. Почваш да свириш на флейтата и члена му като някоя кобра ще почне да става и ще танцува под вълшебните звуци на флейтата !!!

Пък ,ако искаш просто може да правиш секс с него,но мисля,че първия вариант за теб е по-удачен!
    maDamn

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Значи намери отнякъде флейта. След това шарено килимче. Сложи си тюрбан . Сядаш в поза лотус на килимчето. Почваш да свириш на флейтата и члена му като някоя кобра ще почне да става и ще танцува под вълшебните звуци на флейтата !!!

"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Еее, не .. хахахха .. miki589 на колко години си? 12-13? Както ти казаха по-горе, сядай да учиш !!
    Обичам те !!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Както казах и в предната тема, щом интуицията и страстта не ти подсказват как да действаш, замисли се колко си готова реално!

Ако наистина искаше толкова много да му пуснеш щеше да си го направила до сега без да пишеш такива малоумни теми

Голям фен Аватара на chushkopek
    Мислех да напиша нещо полезно, но вече ти казаха....:Д:Д:Д:Д Добре бе момиче, грам мисъл трябва, за да си отговориш.

виждам че си на 15 години ако разбира се не си естествена.Според мен малок ти е раничко за това поне на 16 години да си нагоре.Но и на тази възраст би могла да опиташ ако си готова но проблема е че не си реално готова заа това или се претисняваш много и това няма да ти помогне.Наиситна глупаво е да правиш план защото гарантирам те точно обратното ще стане няма да мине така както си мечташ и предстаяш .Другото то е че от само себе си ще стане това предласполагане предполагам момчето ще подготви някаква подходяща среда за това и от там каквото почувстваш и действаш било то предръдги целувки каквото ти идва от вътре.Не може да се опиши това тук няма да срещнеш съвети а по скоро насмешка и шеги на твой гръб.Ако наистина си готова хубаво и не се претиснявай отпусни се и не му мисли толкова

Пиши после как мина, разви ли се всичко по план. Не забравяй часовника, та да засичаш минутите.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    miki589, мила!

Вземи му пусни на тоя, защото накрая ще се нервирам и ще дойда аз да го очеластря!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мила незнам какво си решила да правиш , дали ще се събличаш дали ще се обличаш не според мен за секса няма сценарий просто всичко е въпрос на страст и вътрешни чувства и според мен е нелепо за дама като тебе където и предстоят такива хубави и топли мигове, или не дотолко хаха , да пита толкова глупав въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си