- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена .. искам да му пусна
Здравейте по темата за пускането.Девствена съм и искам да пусна на приятеля си и бих искала да се справя добре.Значи събличам се и оставям по бельо,след това се натискаме около 5 мин и след това се събличаме почвам да го целувам по устата ,врата и по надолу правя свирка и си слага презерватива и там каквото ще прави ще прави .. Нещо друго от мен съвет нещо моля ви кажете бих искала да се справя добре ! "и възможно ли е да се възбуди без да правя нищо по члена му
Колко теми още? Аре стига.
Отваряш си краката и тоя ще ти го налундзи като премръзнал терлици! Стига му мисли!
Възпей, о, музо ти делата,
възпей гърдите и краката
и подвизите най-достойни,
и сладострастия безбройни,
възпей ти тази Месалина,
най-първа в нашата Родина
отдала целий си живот
на хуй, държава и народ!
Позна тя курове достойни,
мъже различни и безбройни,
но перлата и яка волна
не бе от никого доволна.
И най-накрая тя прие
с магаре да се наебе.
Но тоз въпрос ще се разгледа
във епилога най-последен...
1тема не ти ли стигна?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Очаквах да попиташ дали е възможно да правите секс без членът му да участва...
Много е глупаво, че искаш хора във форум да ти напишат план за първия път.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Значи натискайте се точно 5 минути, това е ключовото....
Деца, залягайте над уроците и не се занимавайте с такива неща, не са за вас все още....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Значи намери отнякъде флейта. След това шарено килимче. Сложи си тюрбан . Сядаш в поза лотус на килимчето. Почваш да свириш на флейтата и члена му като някоя кобра ще почне да става и ще танцува под вълшебните звуци на флейтата !!!
Пък ,ако искаш просто може да правиш секс с него,но мисля,че първия вариант за теб е по-удачен!
maDamn
Еее, не .. хахахха .. miki589 на колко години си? 12-13? Както ти казаха по-горе, сядай да учиш !!![]()
Обичам те !!![]()
Мислех да напиша нещо полезно, но вече ти казаха....:Д:Д:Д:Д Добре бе момиче, грам мисъл трябва, за да си отговориш.
виждам че си на 15 години ако разбира се не си естествена.Според мен малок ти е раничко за това поне на 16 години да си нагоре.Но и на тази възраст би могла да опиташ ако си готова но проблема е че не си реално готова заа това или се претисняваш много и това няма да ти помогне.Наиситна глупаво е да правиш план защото гарантирам те точно обратното ще стане няма да мине така както си мечташ и предстаяш .Другото то е че от само себе си ще стане това предласполагане предполагам момчето ще подготви някаква подходяща среда за това и от там каквото почувстваш и действаш било то предръдги целувки каквото ти идва от вътре.Не може да се опиши това тук няма да срещнеш съвети а по скоро насмешка и шеги на твой гръб.Ако наистина си готова хубаво и не се претиснявай отпусни се и не му мисли толкова
Пиши после как мина, разви ли се всичко по план. Не забравяй часовника, та да засичаш минутите.![]()
miki589, мила!
Вземи му пусни на тоя, защото накрая ще се нервирам и ще дойда аз да го очеластря!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Мила незнам какво си решила да правиш , дали ще се събличаш дали ще се обличаш не според мен за секса няма сценарий просто всичко е въпрос на страст и вътрешни чувства и според мен е нелепо за дама като тебе където и предстоят такива хубави и топли мигове, или не дотолко хаха , да пита толкова глупав въпрос.