.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Явно има защо, не ми вдъхват доверие относно тези по-специални прегледи. Веднъж ходих там,за малка интервенция, на крака ми и нямаше проблеми
    Плюс това,точно тези в Карлово гинеколози от частна клиника, малко им трябва да ги лепнат за практикуване на аборти на черно. Редовна практика си им е, и го извършват в самите си кабинети.
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не са магарета само в Карлово, вЕрвай ми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Beyond reality
    Предполагам
    maDamn

Еми незная какво да правя спортувам трявба да си ги поддържам тея кг но вече си нямам на идея от 3 години свалям като луда и сега толкова рязко качих че незнам вече мисля че се отказвам напълно .... да ходя ли на изследвания или ...

Супер фен Аватара на tonssy
    А, как ще се откажеш! Никога. По- добре намери свестен лекар (гинеколог, ендокринолог) и си направи всякакви изследвания, за които те посъветва. Трябва да си сигурна какво ти е. Като се установи причина е много по- лесно да се вкараш в ред и да си възвърнеш и предишните килограми и всичко..

Е при мен цялата работа е от самите килограми ... и защото правя натоварени тренировки и свалям отделно ... преди няколко дена се теглих и излязох 60кг сега сам 56кг не сам се отказала все още но ми е толкова объркано всичко че не зная ...

Град
    Beyond reality
    Спортувай си и си сваляй,но отделно иди и на лекар.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Спортувай си и си сваляй,но отделно иди и на лекар.
    +

sortuvam i to pove4e ot kolkoto si mislish

Супер фен Аватара на scrooper
    Според мен си стресирала тялото си по някакъв начин... било то чрез прекалено натоварване и/ или кофти диета.
    always late but worth the wait!

И аз не знам вече след празниците е същата работа нямам никакво желание за нищо

Имам напредък с кг свалям лека полека и утре сам на лекар

Голям фен Аватара на Slobbery
    Аз имам артрит и понеже имам често рецидиви пия кортикостероиди... бях напълняла за един месец с 30 килограма Когато ми ги спряха спорт+правилна храна=върнах си старото тегло. Иска се постоянство обаче...

~

Странно. И на мен ми се налагаше да пия кортикостероиди, по други причини, но така и тогава не напълнях. Пиех ги по схема и все пак не абсолютно през цялото време де, може би за това. Но от доста хапчета се пълнее като цяло.
    Pepes, какво стана при лекаря?

От някои частни съм доволна, от някои държавни- в пъти повече. Обратното също важи. Зависи си абсолютно до човека, на когото ще попаднеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си