- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рязко напълняване от хормони
Явно има защо, не ми вдъхват доверие относно тези по-специални прегледи. Веднъж ходих там,за малка интервенция, на крака ми и нямаше проблеми
Плюс това,точно тези в Карлово гинеколози от частна клиника, малко им трябва да ги лепнат за практикуване на аборти на черно. Редовна практика си им е, и го извършват в самите си кабинети.
maDamn
Не са магарета само в Карлово, вЕрвай ми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми незная какво да правя спортувам трявба да си ги поддържам тея кг но вече си нямам на идея от 3 години свалям като луда и сега толкова рязко качих че незнам вече мисля че се отказвам напълно .... да ходя ли на изследвания или ...
А, как ще се откажеш! Никога. По- добре намери свестен лекар (гинеколог, ендокринолог) и си направи всякакви изследвания, за които те посъветва. Трябва да си сигурна какво ти е. Като се установи причина е много по- лесно да се вкараш в ред и да си възвърнеш и предишните килограми и всичко..
Е при мен цялата работа е от самите килограми ... и защото правя натоварени тренировки и свалям отделно ... преди няколко дена се теглих и излязох 60кг сега сам 56кг не сам се отказала все още но ми е толкова объркано всичко че не зная ...
Спортувай си и си сваляй,но отделно иди и на лекар.
maDamn
Според мен си стресирала тялото си по някакъв начин... било то чрез прекалено натоварване и/ или кофти диета.
always late but worth the wait!
И аз не знам вече след празниците е същата работа нямам никакво желание за нищо
Аз имам артрит и понеже имам често рецидиви пия кортикостероиди... бях напълняла за един месец с 30 килограмаКогато ми ги спряха спорт+правилна храна=върнах си старото тегло.
Иска се постоянство обаче...
~
Странно. И на мен ми се налагаше да пия кортикостероиди, по други причини, но така и тогава не напълнях. Пиех ги по схема и все пак не абсолютно през цялото време де, може би за това. Но от доста хапчета се пълнее като цяло.
Pepes, какво стана при лекаря?
От някои частни съм доволна, от някои държавни- в пъти повече. Обратното също важи. Зависи си абсолютно до човека, на когото ще попаднеш.