- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рязко напълняване от хормони
Еми незная какво да правя спортувам трявба да си ги поддържам тея кг но вече си нямам на идея от 3 години свалям като луда и сега толкова рязко качих че незнам вече мисля че се отказвам напълно .... да ходя ли на изследвания или ...
А, как ще се откажеш! Никога. По- добре намери свестен лекар (гинеколог, ендокринолог) и си направи всякакви изследвания, за които те посъветва. Трябва да си сигурна какво ти е. Като се установи причина е много по- лесно да се вкараш в ред и да си възвърнеш и предишните килограми и всичко..
Е при мен цялата работа е от самите килограми ... и защото правя натоварени тренировки и свалям отделно ... преди няколко дена се теглих и излязох 60кг сега сам 56кг не сам се отказала все още но ми е толкова объркано всичко че не зная ...
Спортувай си и си сваляй,но отделно иди и на лекар.
maDamn
Според мен си стресирала тялото си по някакъв начин... било то чрез прекалено натоварване и/ или кофти диета.
always late but worth the wait!
И аз не знам вече след празниците е същата работа нямам никакво желание за нищо
Аз имам артрит и понеже имам често рецидиви пия кортикостероиди... бях напълняла за един месец с 30 килограмаКогато ми ги спряха спорт+правилна храна=върнах си старото тегло.
Иска се постоянство обаче...
~
Странно. И на мен ми се налагаше да пия кортикостероиди, по други причини, но така и тогава не напълнях. Пиех ги по схема и все пак не абсолютно през цялото време де, може би за това. Но от доста хапчета се пълнее като цяло.
Pepes, какво стана при лекаря?
И на мен в частен кабинет ми изписаха противозачатъчни само с разговор и без какъв да е преглед.
ПП. Когато пиеш хормонални таблетки, винаги има някакви странични реакции. Минават 1-2 месеца след спирането и нещата се оправят. На мен повечето странични ефекти ми отминаха горе-долу след такъв период от време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
От някои частни съм доволна, от някои държавни- в пъти повече. Обратното също важи. Зависи си абсолютно до човека, на когото ще попаднеш.