.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Question Аз на 17 ,а той на 15

Според вас такава връзка има ли бъдеще?Аз много го харесвам мисля ,че и той мен от доста време си говорим за разни неща ....та въпроса ми е следният към тези които са имали вече такъв тип връзки колко са продължили?

Възможно е да просперира такъв тип връзка.Лошото е , че при момчетата на 14 - 15 , още не им е дошъл акъла и в главата им са само простутии и видео игри.Пробвай , пък каквото стане ! Успех !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Добре, ако ти кажем, че няма бъдеще, ще спреш ли да го харесваш и да контактуваш с него? Питаш една сбирщина напознати неща, които ти сама трябва да решиш. Ако го харесваш и ако мислиш, че и той те харесва, имате общи интереси теми за разговор, ами пробвай се. Все пак никой не е казал, че ще си с него до края на живота си.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 12-18-2012 на 13:24

Супер фен Аватара на mlakniwe
    15-годишните само секс им е в главата, намери си някой 25+

Ами истината е, че съм ставала свидетел на такава връзка- продължи 2 години и бяха доста щастливи.
    Но според мен това е изключение... аз не бих се занимавала.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Имала съм такава "връзка". Не продължи повече от 2 седмици.. В главата му не се въртеше нищо друго освен " секс". Бях супер шокирана когато на 5-6 ден ми написа смс "Ей аре да прайм секс" Отказах му и на другия ден : "Хайде да ходим у вас, да се съблечем и да легнем на леглото"

о, боже .. Дано и твоя да не се окаже такъв..

Преди месец станах свидетел на една такава връзка. Момичето ,което харесвах се хвана с един на 15. Тя е на 17 имат 2 години разлика. Имам чувството ,че са на един акъл. Като ги гледам са пълни трагедии и двамата мислят само за секс и няма да се учудя ако вече не са....,както и да е тя и без това си е к***а(с извинение). Пробвай се! Нещата може да потръгнат м/у вас. Зависи от много неща ,но главно начина ви на мислене.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако говорим за бъдеще "заедно завинаги",по-скоро не,но нищо не ти коства да опиташ да се получи нещо,само дано момчето не е от този тип,какво твърди TROLLDADLOLCAKE.

Banned Мега фен
    имам приятели,които са тя на 17 той на 16 - е заедно са сигурно 2 години,а може и повече вече да са станали...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Ако говорим за бъдеще "заедно завинаги",по-скоро не,но нищо не ти коства да опиташ да се получи нещо,само дано момчето не е от този тип,какво твърди TROLLDADLOLCAKE.
    нищо не се знае... какви са тия вашите прогнози

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DeniseWallace Виж мнението
    Имала съм такава "връзка". Не продължи повече от 2 седмици.. В главата му не се въртеше нищо друго освен " секс". Бях супер шокирана когато на 5-6 ден ми написа смс "Ей аре да прайм секс" Отказах му и на другия ден : "Хайде да ходим у вас, да се съблечем и да легнем на леглото"

о, боже .. Дано и твоя да не се окаже такъв..
    е тоя е бил баш убитак ;д

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    нищо не се знае... какви са тия вашите прогнози
    Не че са прогнози,просто реално погледнато много малко връзки биха оцелели,щом са започнати още в тийн годините.Той на 15,тя на 17.Тя след 1 година завършва,може би ще иска да се реализира,да учи,да има кариера,а на него ще му остават още 2-3 годинки да учи.. + това че той е момче,а много малко момчета биха останали с едно момиче още на тази възраст,на всеки му се живее.. Аз и моят приятел имаме планове занапред и се надявам да се осъществят,но дори при нас нищо не се знае,аз бях на 15,когато тръгнахме,сега съм почти на 18.. И все още си го имам онзи страх,да не изведнъж да си омръзнем и да решим,че няма да е така,както сме го мислели.Реално погледнато как ти изглежда в ситуацията на авторката,ако се получи,връзката да процъфти "докато смъртта ги раздели",както се казва.. защото аз това имам в предвид

Banned Мега фен
    ^ точно за това казах,че всичко е възможно.. всеки в пубертета си мисли,че това ще е последното гадже,но рядко е така.. и все пак не и го казвай щото така някой си казват '' за какво да тръгнем като явно ще се разделим'' от тая гледна точка го казах

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ти го харесваш, той те харесва.. взимайте се, какво го мислиш?!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Абе не знам за теб,но аз какъв 15 - годишен познавам...леле.
    Жалко,че може да ме съди за педофилия.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Такава връзка съм имала- работи до някаква степен.
    Ние бяхме заедно 3 месеца.
    Момчето си беше зряло за възрастта си, но наистина са много загорели момчетата на тая възраст. МНОГО. МНООГОО.
    И все пак връзката си ни беше супер и аз много го харесвах както и той мен.
    Сега обаче гледам да се хващам с по- големи, защото са малко по- уравновесени така да го кажем..
    Съветвам те да пробваш, от опит глава не боли. Пък ако не стане.., здраве да е..

Голям фен Аватара на chushkopek
    Не е до годините, а до определените хора. Ако мислиш, че може да се получи опитай.

Наистина съм много объркана ,защото досега не съм се чуствала така да мисля все за него и все за него...той все още не знае на колко съм не съм му казвала ....Мислите ли ,че ако разбере че съм по-голяма ,(аз съм по-слабичка и годините не ми личат) ще спре да ме харесва или не?

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^ ти продължаваш да го харесваш въпреки възрастта му.
    Ако и той гледа на теб по същия начин, няма да има проблем....
    всичко е до човека

Мега фен Аватара на tori
    В момента съм във връзка, в която момчето е 1 година по-малко от мен. Е, ходим от година и половина. Много си зависи от хората, така че пробвай. Не обещавам, че ще стане точно като с нас, но би било добре да опиташ.
    Последно редактирано от tori : 12-19-2012 на 16:44

Напротив даже, ако питаш мен като разбере, че му се отваря възможност с кака още по- навит ще е

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Възможно е да просперира такъв тип връзка.Лошото е , че при момчетата на 14 - 15 , още не им е дошъл акъла и в главата им са само простутии и видео игри.Пробвай , пък каквото стане ! Успех !
    съгласна съм

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ти го харесваш, той те харесва.. взимайте се, какво го мислиш?!
    Точно!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Не че са прогнози,просто реално погледнато много малко връзки биха оцелели,щом са започнати още в тийн годините.Той на 15,тя на 17.Тя след 1 година завършва,може би ще иска да се реализира,да учи,да има кариера,а на него ще му остават още 2-3 годинки да учи.. + това че той е момче,а много малко момчета биха останали с едно момиче още на тази възраст,на всеки му се живее..
    Напълно права си!!!
    И аз имах подобна връзка, той беше на 14 ( първоначално нз защо се бях заблудила, че е на 15, но се светнах чак 4 месеца след като тръгнахме, като му дойде рожденият ден абе хамава история ), а аз на 17. Но се държеше като доста по-голям, и изглеждаше като по-голям. Бяхме щастливи заедно, обичахме се и тн. Връзката ни продължи 2 години почти. Но много добре знаех, че няма да е той онзи, които ще ми е до живот дето има една приказка. Знаех, че аз ще завърша даскало, ще постъпя в университет и тн, а той още учи в гимназията. Аз ще си мисля за сериозна връзка, която би прераснала в брак, а на него още ще му се живее и ще му се сменят гаджета. Така и стана. След мене ги смени поне 3 ... А аз намерих това, което винаги съм търсела, стабилен мъж, с които бих създала семейство.

Зависи какво разбираш под "бъдеще" ...
    Ако искаш дълга връзка, пълна с романтика и т.н. мога да ти кажа, че зависи само от момчето. Както казаха преди мен на тази възраст само видео игри и такива простотии са им в главите .. мога да кажа, че има мн изключения, а едва ли би си харесала някой от стадото.
    Другото което аз разбирам под ''бъдеще'' е само секса. Ако искаш само секс едва ли ще имаш проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си