- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз на 17 ,а той на 15
Има и изключения ноо,повечето мислят за игри ,приятели ,секс и такива неща
И какво се случва сега? Начи може путки на по 15 да ходят с 20 годишни, тогава проблем няма, а когато момичето е по-голямо - айде майната му на оня. Щом се харесвате - земете се, бахти кво ги слушаш тея.
Schhh! Hear the silence...
От батковците по на 14-15, които познавам има само 1 свестен, макар че и за него се съмнявам щото тръгна с 12-13 годишна к***а![]()
Аз познавам един 16г. дето акъла му си е точно на място.Пробвай пък каквото такова,няма да загубиш.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не вярвам да има против да е с по-голяма ,но все пак зависи :P
В момента ходя с момиче, което е с 1 година по-голямо от мен и се обичаме много. И преди съм ходил с по-големи но не са се получавали нещата.При всеки е различно. Струва си да опиташ.
"15 годишните мислили само за секс" Вие добре ли сте? Не ги слушай тия може да е свястно момчето.. Aз съм на 15 и няма такова нещо при мене, единственото което искам в момента е, сериозна връзка с едно определено момиче. И двамата сме 10 клас, обаче аз нали съм тръгнал по-рано и... няма значение -.-
За някои това не е проблем ,даже го приемат спокойно стига разбира се тя да не е на 26 а той на 16 тогава става сложно соред мен
За някои това не е проблем ,даже го приемат спокойно стига разбира се тя да не е на 26 а той на 16 тогава става сложно според мен
Абе,да, ти си знаеш от опит глава не боли.Познавам такава двойка-той по-малък,тя по-голяма.Ходиха три години, инетерестна връзка беше.Секс не правиха до 3 месец,но за жалост трябваше да се разделят защото той трябваше да учи в чужбина(по-негов избор).
Щом се харесвате - нищо не пречи да пробвате (: Не слушай хорските завистливи изказвания, правете това, което ви прави щастливи (:
Момчетата на тази възраст мислели само за секс? Тотално "disagree"... Някои момчета още на 15 вече знаят, че търсят нещо сериозно..
-Има ли криза?
-Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.
Според мен трябва да пробваш.Риск печели, риск губи! Ако се харесвате и двамата, аз не виждам лошо..А и това, че на 15 момчетата мислят за глупости според мен не е чак толкова вярно..има МНОГО свестни момчета на същата възраст, които познавам и са си ОК....както искаш, ти решаваш!
Абе хора какво бъдеще бе ? Живей сега пробвай се с момчето, какво губиш? Представи си че си паснете какво от това, че си по голяма. На тази възраст да не мислиш, че ако се хванеш с някой 20+ годишен ще вдигнете сватба в бъдеще ? Това е от мен не му мисли чак толкова.
БХ ми е
никоя връзка в тийн годините няма бъдеще, ако под бъдеще имаш предвид от няколко месеца до максимум 2 години, то да, има бъдеще. Иначе не.
Всичко е индивидуално според мен, разликата не е толкова голяма. Ако наистина си подхождате - защо не?
Така е аз познавам едно момиче което е на 23 а той е на 19 и са си заедно от доста време ,е имат си своите проблеми...
Никой не може да ти каже дали има бъдеше връзката ви или не - зависи от вас двамата. А и не виждам проблем в това. Ако любовта я има това няма значение. До голяма степен зависи на какъв акъл сте. Май и аз си харесвам един пич, който е 1 година по-малък от мен...Пробвай се
![]()