.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Има и изключения ноо,повечето мислят за игри ,приятели ,секс и такива неща

Цитирай Първоначално написано от razbito_sarce8 Виж мнението
    Има и изключения ноо,повечето мислят за игри ,приятели ,секс и такива неща
    Така е

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    И какво се случва сега? Начи може путки на по 15 да ходят с 20 годишни, тогава проблем няма, а когато момичето е по-голямо - айде майната му на оня. Щом се харесвате - земете се, бахти кво ги слушаш тея.
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    И какво се случва сега? Начи може путки на по 15 да ходят с 20 годишни, тогава проблем няма, а когато момичето е по-голямо - айде майната му на оня. Щом се харесвате - земете се, бахти кво ги слушаш тея.
    Какво говориш, има 14-15 годишни МОМИЧЕНЦА, които се хващат със момчета на по 25 (ако не и повече), но когато е обратното - не може. Е*е ти си устата само мога да ви кажа. Възрастта няма значение, виж какво има в главата и в сърцето! Успех.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    От батковците по на 14-15, които познавам има само 1 свестен, макар че и за него се съмнявам щото тръгна с 12-13 годишна к***а

Мега фен Аватара на teenems
    Аз познавам един 16г. дето акъла му си е точно на място.Пробвай пък каквото такова,няма да загубиш.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Не вярвам да има против да е с по-голяма ,но все пак зависи :P

В момента ходя с момиче, което е с 1 година по-голямо от мен и се обичаме много. И преди съм ходил с по-големи но не са се получавали нещата.При всеки е различно. Струва си да опиташ.

"15 годишните мислили само за секс" Вие добре ли сте? Не ги слушай тия може да е свястно момчето.. Aз съм на 15 и няма такова нещо при мене, единственото което искам в момента е, сериозна връзка с едно определено момиче. И двамата сме 10 клас, обаче аз нали съм тръгнал по-рано и... няма значение -.-

За някои това не е проблем ,даже го приемат спокойно стига разбира се тя да не е на 26 а той на 16 тогава става сложно соред мен

За някои това не е проблем ,даже го приемат спокойно стига разбира се тя да не е на 26 а той на 16 тогава става сложно според мен

Цитирай Първоначално написано от antoniq_96 Виж мнението
    За някои това не е проблем ,даже го приемат спокойно стига разбира се тя да не е на 26 а той на 16 тогава става сложно според мен
    Значи, обратното - тя да е на 16 а той на 26 може, а? Because fuck logic...

Абе,да, ти си знаеш от опит глава не боли.Познавам такава двойка-той по-малък,тя по-голяма.Ходиха три години, инетерестна връзка беше.Секс не правиха до 3 месец,но за жалост трябваше да се разделят защото той трябваше да учи в чужбина(по-негов избор).

Мега фен Аватара на ameli
    Щом се харесвате - нищо не пречи да пробвате (: Не слушай хорските завистливи изказвания, правете това, което ви прави щастливи (:

Момчетата на тази възраст мислели само за секс? Тотално "disagree"... Някои момчета още на 15 вече знаят, че търсят нещо сериозно..
    -Има ли криза?
    -Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от damqn4o Виж мнението
    Момчетата на тази възраст мислели само за секс? Тотално "disagree"... Някои момчета още на 15 вече знаят, че търсят нещо сериозно..
    А някои разбират, че са го търсили това сериозно нещо цял съзнателен живот чак след като намерят Принцесата.

Според мен трябва да пробваш.Риск печели, риск губи! Ако се харесвате и двамата, аз не виждам лошо..А и това, че на 15 момчетата мислят за глупости според мен не е чак толкова вярно..има МНОГО свестни момчета на същата възраст, които познавам и са си ОК....както искаш, ти решаваш!

Абе хора какво бъдеще бе ? Живей сега пробвай се с момчето, какво губиш? Представи си че си паснете какво от това, че си по голяма. На тази възраст да не мислиш, че ако се хванеш с някой 20+ годишен ще вдигнете сватба в бъдеще ? Това е от мен не му мисли чак толкова.
    БХ ми е

никоя връзка в тийн годините няма бъдеще, ако под бъдеще имаш предвид от няколко месеца до максимум 2 години, то да, има бъдеще. Иначе не.

Всичко е индивидуално според мен, разликата не е толкова голяма. Ако наистина си подхождате - защо не?

Така е аз познавам едно момиче което е на 23 а той е на 19 и са си заедно от доста време ,е имат си своите проблеми...

Цитирай Първоначално написано от dulcinea17 Виж мнението
    Всичко е индивидуално според мен, разликата не е толкова голяма. Ако наистина си подхождате - защо не?
    И аз мисля така,разликата не е и толкова огромна

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Никой не може да ти каже дали има бъдеше връзката ви или не - зависи от вас двамата. А и не виждам проблем в това. Ако любовта я има това няма значение. До голяма степен зависи на какъв акъл сте. Май и аз си харесвам един пич, който е 1 година по-малък от мен... Пробвай се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си