.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тежките раници в училище...

Здравейте! В тази тема искам да обсъдим проблема, който не от скоро съществува, а именно - Тежките раници в училище.
    Поне тежестта, която се налага лично аз, да нося ВСЕКИ ДЕН е огромна! Сигурна съм, че не само аз се срещам с този проблем... Нека всеки, който иска да сподели мнението си относно темата да го направи... Благодаря за отделеното време! ;**

Емии аз нося най- необходимото - кроасан, фафли, вода, чипсове и някоя тетрадка по всичкология и не ми тежи много Сега сериозно, ако носиш всички възможни учебници и тетрадки поне да ходи с хубава раница, а не някви китайски буклуци или такива през едно рамо да не ти се разваля стойката.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Вземи си раничка на колелца или носи само тетрадки-учебниците са за вкъщи!

Аз от бая време ходя с празни ръце.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не мисля, че това е най-правилният раздел, но ...
    Какъв е въпросът ти точно?

Всички ми казват колко тежки раници носят,вдигат моята и ме питат "камъни ли носиш?" и а най-спокойно им се смея и казвам "не".Всеки си избира какво да носи-каквото искаш това носиш.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    в моята нося тетрадките и учебниците и нкяой химикал и молив иако имаме математика триъгълник...з акво ми е някъв несесер с флумастра имоливи с по 10 химикала вътре линийки боклучета къв е смисъла и после за кво на някой от дскл са им тежки раниците

Аз нося само тетрадки, фотоапарат и портмоне ;д Съседката ми по чин ми носи учебници

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Нося си само учебниците по испански,другото го носи,който стои с мен.Имам една тетрадка,която е по всичкология.Нося си несесер с моливи,химикали и прочие.Протмоне,понякога фотоапарат и слушалки.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

На мен също иронично ми правят забележки за камъните в раницата ми . В идеята си да натикам всичко нужно и да не тежи си ''забравям'' половината учебници.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си