- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- имунизация
да бе... ти в момента нищо не виждаш освен лошата леличка с иглата според меневажно е.. ако не беше нямаше да е задължително .. щом се прави значи има защо.. а ти спри с тия игли.. и аз имам проблем ама има решение - викам някой с мене случайно ако се изпера на пода да ме хванат.. и ти можеш да намериш решение ама е по-лесно да кажеш,че си болен нали... а някога ( недай боже) ти се наложи по-сериозни инжекции какво пр тогава ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ай ставам да уча че уча от маса време,а все едно нищо не съм прочела
Ми да ви кажа .. един страх не прави човека женчо :Д
мен ме е страх от мишки, ама съм кУраво същество, кво да ви кажа друго ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Кво се правиш, отивай да ти я бият, безплатна е.
На мен ми я биха в 4-5 клас, първия път не хвана и после я таковаха на рамото и още имам лайнян белег от нея, който не изчезва по никакъв начин.
Аз колабирам като ми вкарат игла в ръката, независимо за какво, та ако мога да мина само с една глоба, предпочитам глобата![]()
и кво, направиха ми я и от вчера съм болен. Така стана преди няколко месеца и с мантуто - направиха ми го и на другия ден болен. Да го духат повече няма да стъпна за имунизация..
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много ми е интересно, ако ви се забие трън, как го вадите без игла ?
n00bs
трябва ли да знае ?преди да ми я направят бях 6, даже ме прегледа. На другия ден и вчера имах температура, ама днеска вече ми няма нищо, само дето още не мога да си изпъна ръката
![]()