- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- имунизация
Много ми е интересно, ако ви се забие трън, как го вадите без игла ?
n00bs
трябва ли да знае ?преди да ми я направят бях 6, даже ме прегледа. На другия ден и вчера имах температура, ама днеска вече ми няма нищо, само дето още не мога да си изпъна ръката
![]()
ако си болен по време на вкасинация може да се разболееш от това което те ваксинират или да не развиеш имунитет
а имунитет се развива за една две седмици след инжектирането на причинителя през това време трябва да си в перфектно здраве
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не ми се вярва това да е истина, ако беше така щяха да искат най-малкото да ходя през ден-два на преглед или пък зимата изобщо нямаше да се правят имунизации. Плюс това имунитет вече вероятно имам, щото тея имунизации почват още след раждането и тази вероятно е няква профилактична ли ддз![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
като си затворя очите само цици виждам![]()
Ооо догодина ме очакват тия имунизации. _|_
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (