- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кростренажор
Днес си взех кростренажор. Искам да попитам тези, които са го ползвали има ли ефект..? Горе - долу по колко калории да горя да ден.. ?
Има голям ефект, да.А за калориите - зависи от това колко приемаш, какво искаш да постигнеш и т.н.
Момиче ^^
Има ефект,даЗа калориите си е индивидуално. Аз в началото на 100-200 калории издъхвах сега си правя по 600-700,че и повече понякога. Иначе зависи какъв ефект искаш да постигнеш и дали имаш да сваляш килограми
Примерно за 1-2 месеца има видима разлика,но и много зависи колко често тренираш.
Първоначално написано от amk933
Ти пък как така си го купи без да знаеш дали има ефект. Ами ако няма? Сега какво? Само дето си дала парите.
Иначе, всеки уред има ефект, стига да знаеш как да тренираш на него.
Никакъв не ми е проблема на мене. Твоят уред има проблем, задето ти показва нереални стойности на въпросните изгорени калории.![]()
То ако с час и малко се горяха 700 калории хората нямаше да пазят хранителни режими ...Как въобще някой може да вярва,че за по-малко от 2 часа ще изгори толкова?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Става въпрос за калории,а не за килокалории. 1 calorie = 0.001 kilocalories..може и проблема да е в уреда..не знам. Аз казвам какво показва и не смятам да споря с никого за подобни глупости ;]
Първоначално написано от amk933
Тогава пак има проблем, мацка.700 калории са 0,7 килокалории. Както 0,7, така и 700 ккал са абсурдни числа са дейност, която вършиш в продължение на час и 15 минути. 250-300 звучи далеч по-реално.
![]()
Глупости пишете. На велоергометъра си горя 800 калории за околоко час и половина.
Зависи от скоростта, с която въртиш, степента!
To infinity and beyond.
Инфинити, компаниите, производители на фитнес уреди слагат дефектни датчици, които засичат въпросните калории. 800 калории за час и половина - това прави близо 600 за 1 час - невъзможно е, щото краката ти трябваше да се откачат. За 1 час бързо тичане се изгарят не повече от 350-400. И не, не зависи само от скорости и степени - физическите показатели също не са за пренебрегване.
Толкова ли е важно колко калории е изгорила, важното е, че не стои на дивана , а все пак има някаква физическа активност.
Аз на велоергометъра стоя по 3 часа дневно(но не наведнъж) почти всеки ден . Не следя какво изгарям, за мен е важен резултатът - глупаво е да се спортува само с цел отслабване, спортът трябва да те кара да се чувстваш добре и тонизиран. Аз, ако един ден не се движа, се чувствам като болна после...