.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    otka4alkataaa
    Guest

Unhappy Съвет за коса

Здравейте моля ви дайте ми някакъв съвет за по бърз растеж на косата..Тази година ми предстои бал аа косата ми е малко под раменете и въобще не расте...Пробвала съм тривитаминол , хининова вода , ампули хербаджен , шампоан Хума но сякаш нищо няма ефект ...Ще съм благодарна да ми дадете някой съвет......

Мега фен Аватара на strawberry88
    Колко време ги ползва тези неща?Нали знаеш, че трябва постоянство и резултата няма да дойде на следващия ден...

http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B0-vol-5

Тук има много инфо. Домашни маски с тривитаминол, с масла, със Стимулант на Икаров помагат много, но ако се правят редовно и все пак не очаквай някакви резултати огромни де.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

^Мхм.
    А ако не порастне до бала винаги можеш да сложиш екстеншъни.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Мхм.
    нееееееееееееее,недей .. трудно ми харесва как стоят

Banned Мега фен
    иначе до бала има 5 месеца г/д. ако правиш маски пъти в седмицата - домашни,ще ти расте косата с около 1.5 см за месец или 2 см ако ти е в добро настроение косата което означава,че около 10 см,което доста според мен...

Мисля, че има поне още 100000 такива теми, ноо както и да е. И аз пробвах да си слагам какво ли не и в крайна сметка като видях, че нищо не става започнах да пия Fitoval, мисля че така се казваше за коса и нокти и мога да кажа, че останах страшно доволна - толкова бързо не ми е растяла косата никога.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    Мисля, че има поне още 100000 такива теми, ноо както и да е. И аз пробвах да си слагам какво ли не и в крайна сметка като видях, че нищо не става започнах да пия Fitoval, мисля че така се казваше за коса и нокти и мога да кажа, че останах страшно доволна - толкова бързо не ми е растяла косата никога.
    ндам.. може и вътрешно да ти е проблема.. витамини набавяш ли си допълнително ? как си със здравето ? ноктите ти и те ли са зле ?

^Мхм.
    Ако са сложени добре не си личи, че има нещо даже.Щом на бала иска да е с дълга коса защо не?Не съм казала да изглеждат изкуствено и евтино, като на кифла.

Banned Мега фен
    Ако са сложени добре не си личи, че има нещо даже.Щом на бала иска да е с дълга коса защо не?Не съм казала да изглеждат изкуствено и евтино, като на кифла.
    е не.. аз имах предвид,че трудно се слагат така че да не се виждат.. колкото момичета да съм виждала до сега само 2 единствено са ми харесвали ( смятам и тези на балове и просто на улицата/кафе) ...

Мммм дамм благодаря за идеите...сега смятам да почна една маска с хума ,, уж" за растеж силно се надявам да има полза

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да,разгледай за някакви маски,не мога да ти кажа какви,защото не използвам.Иначе хининова вода и др. подобни започват да дават ефект след месец някъде,ако те устройва.Една приятелка си беше взела на ADDA и ефектът беше .. УАУ Последният път,когато я виждах,косата и беше до раменете и след време я виждам с коса почти до дупето..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Да,разгледай за някакви маски,не мога да ти кажа какви,защото не използвам.Иначе хининова вода и др. подобни започват да дават ефект след месец някъде,ако те устройва.Една приятелка си беше взела на ADDA и ефектът беше .. УАУ Последният път,когато я виждах,косата и беше до раменете и след време я виждам с коса почти до дупето..
    пълни шитни.. хининовата вода отдавна не е това,което беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си