Става въпрос за една моя приятелка, с която се познавам от 10 години и за нейното гадже. Те са заедно от една година и много се обичат и с нея като излизаме тя постоянно ми разказва за него. Ние с него бяхме приятели във фб и нищо повече. Един ден тя ми каза, че те са се разделили, но не ми каза защо, при което той ми пише "...Криси моля те кажи ми какво си писахте последно с нея...". Аз му казах, че само ми е казала, само че са се разделили и оттам се оказа, че тя му е изневерила...Писахме си за нея цяла вечер. На другия ден той ми писа "Здрасти, какво става..." и от тогава не спира да ми пише. Въпреки, че си пишем само общи работи "...как си...какво правиш...", тя много ревнува. Постоянно ми прави проблеми, ако сме си публикували песни на стените във фб, крещи ми...и след 5 минути "...извинявай....обичам те..." и ми казва: "Пишете си...няма проблем. Аз знам, че нищо няма да направиш, защото си ми приятелка." Аз 10000 пъти и казвах: "Ако искаш няма да си пиша с него....ти си ми по-важна", а тя: "Не.не...пишете си. Няма проблеми". Той сега иска да излезем и аз искам много. Всички ми казват, че било подло от моя страна, но ЗАЩООООО?! Защо да е подло като тя ми казва: "Пишете си няма проблеми..." , а и сега не са заедно. Той ми казва: "Не и се връзвай". КАКВО ДА ПРАВЯ?!