- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След колко време минава тръпката?
И при нас тръпката още я има, а сме заедно от повече от три години, като много от рано заживяхме заедно, и прекарваме всяка свободна секунда заедно, т.е. повечето хора биха си помислили, че сме си омръзнали вече, но съвсем не е така. : ) И не мога да си представя един ден обичта ни да изчезне, и да остане само взаимното уважение, както повтарят някои по-възрастни...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Сега нямам пеперуди в стомаха като го видя. По-често ме ядосва. И понякога го бия
Когато сме навън, обичам да го държа за ръка. Обичам да заспивам като подпирам буза на рамото му. Целувам го винаги за лека нощ и за добро утро. И за добър ден, и за здравей. Когато го няма, трудно заспивам. Липсва ми.
Беше ми тръпка преди 10 години. Сега не тръпна. Но не значи, че не съм влюбена.
Женени сме от четири години.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ БравосРадват ме такива двойки . Като гледам наще и ми става хубаво на сърцето. Догодина правят 20 години брак , а иначе са заедно от 25
И се карат като куче и котка, и се гонят като малки деца из къщи понякога. Бъзикат се един друг, мен още повече. Смеем се заедно. Дразним се,но виждам ,че се обичат,дори и да се карат. Просто си като дупе и гащи. Искам да имам здрава връзка като тяхната. Пример за здрава и ползотворна връзка са ми и се радвам ,че израствам в такова семейство.
maDamn
granger, най-голямото постижение на любовта между двама души е добрият пример, който дават на децата си.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
При мен тръпката мина чак след 8-мия месец..![]()
ESL !!!
Зависи,имах 5 месечна връзка , която не успях да забраея 2 годиниправи си изводите сами ..Много зависи от моментите ,които сте преживяли заедно
Summer (h)