.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

И при нас тръпката още я има, а сме заедно от повече от три години, като много от рано заживяхме заедно, и прекарваме всяка свободна секунда заедно, т.е. повечето хора биха си помислили, че сме си омръзнали вече, но съвсем не е така. : ) И не мога да си представя един ден обичта ни да изчезне, и да остане само взаимното уважение, както повтарят някои по-възрастни...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Сега нямам пеперуди в стомаха като го видя. По-често ме ядосва. И понякога го бия
    Когато сме навън, обичам да го държа за ръка. Обичам да заспивам като подпирам буза на рамото му. Целувам го винаги за лека нощ и за добро утро. И за добър ден, и за здравей. Когато го няма, трудно заспивам. Липсва ми.
    Беше ми тръпка преди 10 години. Сега не тръпна. Но не значи, че не съм влюбена.
    Женени сме от четири години.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ Бравос Радват ме такива двойки . Като гледам наще и ми става хубаво на сърцето. Догодина правят 20 години брак , а иначе са заедно от 25 И се карат като куче и котка, и се гонят като малки деца из къщи понякога. Бъзикат се един друг, мен още повече. Смеем се заедно. Дразним се,но виждам ,че се обичат,дори и да се карат. Просто си като дупе и гащи. Искам да имам здрава връзка като тяхната. Пример за здрава и ползотворна връзка са ми и се радвам ,че израствам в такова семейство.
    maDamn

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    granger, най-голямото постижение на любовта между двама души е добрият пример, който дават на децата си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    При мен тръпката мина чак след 8-мия месец..
    ESL !!!

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Зависи,имах 5 месечна връзка , която не успях да забраея 2 години прави си изводите сами ..Много зависи от моментите ,които сте преживяли заедно
    Summer (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си