- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверзна съм...
Имам проблем! Много съм перверзна винаги когато говоря с момче разговорът клони към члена му или циците ми! Правя намеци за секс без да искам и без да се усещам на момчета, които не харесвам.
Какво да правя? Не мога да се въздържа да не изкажа перверзните си мисли.
Курвата се чуди що е курва....
Приеми съдбата си, biatch...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Просто явно много ти се съвокуплява![]()
maDamn
Намери си гадже и се чукайте на воля!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
1313131313131313 ебе и се 2 не вижда... както казаха курвата си е курва![]()
BIATCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHH.......!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..!!!
Хурва си
Приеми че си КУРВЕ мойто момиче всеки си има съдба твоята е да си прайш клизми и да та перат в ГЪЗЪ![]()
![]()
.....!!! ади беги
![]()
![]()
мисля че ти отговорихме напълно разбираемо на въпроса ти ....!!!
^ Приеми ,че не си интересен и не си никого,да и казваш какво да прави.
А и определено специално твоя отговорна въпроса и е абсолютно неграмотен и неразбираем.
maDamn
ОМГ!Защо да е курва?
Явно е на 14-15 и иска секс, хормоните и не са наред, а вие го изкарахте,че животът й ще протече в публичен дом...........чудо голямо станало!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Защо му скачате.По кратко неможе да се каже.Хурва е и точка!Колко по кратко питам?
Или да дойде драгон лейди и да внася морал а?
Е тук вече може да се поспори.Момичето казва,че всичко свързва със секс,но да си перверзна,не означава да си курва.
Аз също мога да кажа,че съм "перверзна",но само към приятелят ми,всичките ми такива мисли и действия са насочени към него,а не към "всички",е това ку*ва ли ме прави? Така че това твърдение не е вярно.
То тя самата не е разбрала.Лепанала си е,че е перверзна,но тя самата се бърка,че е такава.Чиста хурветня си е.Тя се самозаблуждава.
+1
Колко имаш по математика? : )
Гледайте по-внимателно, преди да се излагате.
Има пресечни точки, но са абсолютно различни понятия. За мен лично е доста отблъскваща подобна показна перверзност наляво и надясно. Грозно е, просташко е и една себеуважаваща се дама не би трябвало да се държи така, разбира се има си моменти и начини, когато може да има обратния ефект, но това се прави с финес и далеч няма да остави впечатления за евтино поведение.
ПС - като чуя "всички жени са к'урви" и ми се обръщат вътрешностите...