.
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kLamer Виж мнението
    Според мен всеки е перверзен малко или много.Не смятам това ,че имаш по-голямо либидо за нещо курварско. А и самият човек е сексуално същество и е нормално да мисли за това. Самото ни съществуване като вид зависи от това дали правиме секс. Лично аз говоря на тази тема със приятели и не смятам ,че нея трябва да се гледа като на табу.

А на този епитет "курва" , наистина трябва да се прави разликата. Човек, който безразборно прави секс и в животът му преобладава разбратът е курва/курвар. Не смятам ,че някой който просто споделя във форума ,че има по-перверзно подсъзнание , заслужава такова отношение.

Колкото до въпросът на авторката на темата: или са хормони или е нимфомания , макар че силно се съмнявам да е 2рото.
    Като казах, че жените са курви не съм имал нищо лошо предвид.... за мен няма такова нещо като лошо. Причината за курвенската природа на жените е повече от ясна, и тук не влагам общоприетия смисъл на думата курва. Курвата(както аз го разбирам) е жена, която търси и се самоопределя главно чрез секса(и свързаната с това разкрепостеност).... Но ако погледнеш повечето жени, техните практики, техните норми и начини на поведение - та те не са нищо повече от търсене на секс. Вчера гледам как момичетата от моя клас(тея дето уж не се водят курви) се лакират и гримират. Викам им, защо се гримирате и лакирате, какъв е смисъла? Те седят и мълчат. И какъв е изобщо смисъла от цялото поведение на една "дама" - пудренето, гласенето, поддържането, изтънчената походка, хубавите дрехи, маниерите, поведението и т.н. ? - А ДА, СМИСЪЛА Е ДА СЕ ХАРЕСАТ НА МЪЖЕТЕ И ДА ПРАВЯТ СЕКС. Така че и малките курвета дето въртят свирки, и т.нар. дами, които се имат за изтънчени, всъщност се ръководят от едни и същи мотиви. Дали ще привлича вниманието чрез перверзност или ще се преструва на "самостоятелна и себеуважаваща се " жена , няма значение, защото и в двата случая целта е една и съща. Естествено това е прекалено обобщено и еднозначно твърдение... Според мен повечето жени правят всичките тези неща не толкова с цел секс, а заради несъзнателно подражание - конформизъм. Жената се идентифицира като жена и затова приема всичките характеристики на социално-културния образ "ЖЕНА" като свои черти - изживява се и се определя като личност чрез тях... Следователно приема и прави всички глупости, които се очаква да прави една жена. Същото е и при мъжете, само че в обратния аспект. И като ги питаш, защо правиш това и това - мълчат. А иначе си мислят, че го правят за себе си....

inb4 ad hominem аргументи
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 12-21-2012 на 17:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си