Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
Не мога да не призная какво впечатление ми направиха коментарите на всички, които подкрепиха Doom за първия му коментар.Той много ли ви изплаши?
Не мисля че съм ги изплашил, по-скоро всички курвенца решиха да се направят на интересни и възвишени като се подиграят на момичето и така те самите да се почувстват като нещо повече. Пример - "Ето тази е курва, а ние не сме". В действителност повечето от тях ги правят същите неща като авторката, но не пропускат всяка възможност да се присмеят на тези неща, защото така се чувстват над тях. А като ги погледнеш(тези дето се съгласиха с първия ми пост), те са същите... Същите лигли, правещи, говорещи и идентифициращи се със същите неща. Претенциите обаче са много по-големи.

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
Относно мненията на Doom-отлични съждения, само с една забележка: пост 1: Ти си курва; пост 2: Аз не исках да кажа курва и нямах предвид това.; Кофти израз.. И ясно че не може да се определи добро и лошо, но думата курва ти е ясно с какво се свързва..доста време ще загубиш да обясняваш, че то не е баш така. Всички жени са курви и всички мъже са курвари що се отнася до секс. Но самите думи тежат на повечко нива, което ги прави неприятни.
Когато писах първия пост бях напушен като мърша, явно затова и толкова се хареса. А пояснението ми във втория пост беше, че аз не слагам общоприетия етикет "лошо" на думата курва, но ми е ясно че повечето хора така или иначе го правят. Това беше просто пояснение - за моето възприемане на думата. Това, че в обществото тази дума се приема като добра или лоша, в зависимост от това какво лично(его) отношение влагат хората в нея, не е мой проблем. Изяснението ми беше изцяло с цел коректност към езика.