- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверзна съм...
Не мисля че съм ги изплашил, по-скоро всички курвенца решиха да се направят на интересни и възвишени като се подиграят на момичето и така те самите да се почувстват като нещо повече. Пример - "Ето тази е курва, а ние не сме". В действителност повечето от тях ги правят същите неща като авторката, но не пропускат всяка възможност да се присмеят на тези неща, защото така се чувстват над тях. А като ги погледнеш(тези дето се съгласиха с първия ми пост), те са същите... Същите лигли, правещи, говорещи и идентифициращи се със същите неща. Претенциите обаче са много по-големи.
Когато писах първия пост бях напушен като мърша, явно затова и толкова се хареса. А пояснението ми във втория пост беше, че аз не слагам общоприетия етикет "лошо" на думата курва, но ми е ясно че повечето хора така или иначе го правят. Това беше просто пояснение - за моето възприемане на думата. Това, че в обществото тази дума се приема като добра или лоша, в зависимост от това какво лично(его) отношение влагат хората в нея, не е мой проблем. Изяснението ми беше изцяло с цел коректност към езика.