- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- объркана... ;/
Здравейте. Аз съм на 14 години, а тй на 24. Има доста голямо въображение, красив е, сладък е, но не знам дали да правя секс с него..... Деватвена съм, искам го, но не съм сигурна за жалост... На него му е голям, а аз съм тесничка... Страх ме е да не ме боли, да не ми направи нещо лошо.... Иии разбира се след секса. Дали ще ходя като нормален човек или.... Все пак живея с родителите си и няма да ми е много приятно да ме видят как едвам ходя и не мога да сядам.... Какво да правя ? ;/
знам, че му е голям, защото съм го виждалааа по въпроса от къде знам дали съю тясна или не - гинеколог
![]()
Той на 24, ти на 14? На баткото му е лесничко с малките момиченца иии прави си изводите. Първия път при почти всички боли- да. Не ,ще ходиш като разчекната...Що за тъп въпрос, сигурно като ходиш по улицата и жените вървят разчекнати. Нищо няма да ти стане.
Според мен на 14 още ти е малко раничко ,ама лична гледна точка. Плюс тва си прави изводите кво можеш да имаш с един 24 годишен,освен секс за известно време.
maDamn
На тея години, това е огромна възрастова разлика. И явно въпросният батко, не може да си хване някоя на неговите години и затова баламосва по малки. Щом не си сигурна, дали го искаш, по-добре не го прави с него. А за много му бил голям, на девственица всеки и се вижда голям. За тясна съм същата история.
Не прави нищо. Все пак и той е един "батко" , както каза DragonLady , е позорно за него самия , тъй като той не може да си намери момиче на неговите години. Няма смисъл!![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Той на 24 не може да си хване някоя малко по-малка или на неговите години... и зарибява 14 годишните... думи нямам. Твърде вероятно е да те изчука и да те зареже.
Образована ли си достатъчно на тема 'секс'? Знаеш ли как да се пазиш, можеш ли да понесеш отговорността от евентуални последствия?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тоя вярно има голямо въображение, след като се занимава с теб.
Tолква сте кухи не разбрахте ли че тва е ТРОЛ ве божееееееееееее боже (facepalm) .....!!!
Да, знам достатъчно по темата "секс". Проблемът е, че май не искам той да ми е първият... По-склонна съм да го направя с най-добрият ми приятел. На него поне му имам ПЪЛНО доверие и знам, че няма да ме зареже или нещо такова...![]()
Може ли аз да те изчукам.. така де, да правим любов??![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Тебе ли питам?![]()
WindScar <3333
Еми не , но логиката води до рационален извод . Нея е страх да не я боли , а от теб ще я боли ии други фактологически опции не останаха -$- !?!? Ol mai gad ...
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Доообре тогава. ;д
WindScar <3333
Ако бях мъж,колко 14-годишни щях да изчукам..не е истина!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
хора хайде стига с бъзиците.... да го направя ли или не ? Аз мисля да не го направя....
Пускай му се даже без капут ,българчета да има, освен ако не си от циганското малцинство , тогава не .
п.п. слаб трол
Такива педофилчета са ми ясни.Селска работа
Айде моралистите се обадиха, троладжийте също, а голяма част от тях са го правили преди 14....
Това са селянчетата от дълбокио прованс,дето си немат развлечения.Не случайно селските студенти идват на разврат и ни мърсят столицата