.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Question объркана... ;/

Здравейте. Аз съм на 14 години, а тй на 24. Има доста голямо въображение, красив е, сладък е, но не знам дали да правя секс с него..... Деватвена съм, искам го, но не съм сигурна за жалост... На него му е голям, а аз съм тесничка... Страх ме е да не ме боли, да не ми направи нещо лошо.... Иии разбира се след секса. Дали ще ходя като нормален човек или.... Все пак живея с родителите си и няма да ми е много приятно да ме видят как едвам ходя и не мога да сядам.... Какво да правя ? ;/

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Откъде знаеш,че му е голям и че ти си тясна,щом все още не си правила секс?

1-во.. За твоите 14 години,мисля че момчето е доста по-голямо и няма да се получи нищо,освен секс.
    2-ро.. Когато едно момиче иска,но не е сигурно,значи не е готово.

Прави си изводите.

знам, че му е голям, защото съм го виждала аа по въпроса от къде знам дали съю тясна или не - гинеколог

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Той на 24, ти на 14? На баткото му е лесничко с малките момиченца иии прави си изводите. Първия път при почти всички боли- да. Не ,ще ходиш като разчекната...Що за тъп въпрос, сигурно като ходиш по улицата и жените вървят разчекнати. Нищо няма да ти стане.
    Според мен на 14 още ти е малко раничко ,ама лична гледна точка. Плюс тва си прави изводите кво можеш да имаш с един 24 годишен,освен секс за известно време.
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    На тея години, това е огромна възрастова разлика. И явно въпросният батко, не може да си хване някоя на неговите години и затова баламосва по малки. Щом не си сигурна, дали го искаш, по-добре не го прави с него. А за много му бил голям, на девственица всеки и се вижда голям. За тясна съм същата история.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Не прави нищо. Все пак и той е един "батко" , както каза DragonLady , е позорно за него самия , тъй като той не може да си намери момиче на неговите години. Няма смисъл!
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Той на 24 не може да си хване някоя малко по-малка или на неговите години... и зарибява 14 годишните... думи нямам. Твърде вероятно е да те изчука и да те зареже.
    Образована ли си достатъчно на тема 'секс'? Знаеш ли как да се пазиш, можеш ли да понесеш отговорността от евентуални последствия?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на draid
    Тоя вярно има голямо въображение, след като се занимава с теб.

Tолква сте кухи не разбрахте ли че тва е ТРОЛ ве божееееееееееее боже (facepalm) .....!!!

Да, знам достатъчно по темата "секс". Проблемът е, че май не искам той да ми е първият... По-склонна съм да го направя с най-добрият ми приятел. На него поне му имам ПЪЛНО доверие и знам, че няма да ме зареже или нещо такова...

Може ли аз да те изчукам.. така де, да правим любов??
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Може ли аз да те изчукам.. така де, да правим любов??
    Може
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Тебе ли питам?
    WindScar <3333

Еми не , но логиката води до рационален извод . Нея е страх да не я боли , а от теб ще я боли ии други фактологически опции не останаха -$- !?!? Ol mai gad ...
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Доообре тогава. ;д
    WindScar <3333

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ако бях мъж,колко 14-годишни щях да изчукам..не е истина!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Доообре тогава. ;д
    Има 1 спънка обаче ..

хора хайде стига с бъзиците.... да го направя ли или не ? Аз мисля да не го направя....

Повече от фен Аватара на ranieri
    Пускай му се даже без капут ,българчета да има, освен ако не си от циганското малцинство , тогава не .

п.п. слаб трол

Цитирай Първоначално написано от dqwolla_we Виж мнението
    хора хайде стига с бъзиците.... да го направя ли или не ? Аз мисля да не го направя....
    Ти щом вече си му го виждала, ясна е работата. А между другото, като сте заедно, за какво си говорите? Не за друго, а защото сте два различни свята и затова

Фен
    Такива педофилчета са ми ясни.Селска работа

Banned Фен
    Айде моралистите се обадиха, троладжийте също, а голяма част от тях са го правили преди 14....

Фен
    Това са селянчетата от дълбокио прованс,дето си немат развлечения.Не случайно селските студенти идват на разврат и ни мърсят столицата

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от piffacota Виж мнението
    Това са селянчетата от дълбокио прованс,дето си немат развлечения.Не случайно селските студенти идват на разврат и ни мърсят столицата
    Тоя па..

Фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си