- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гръдна обиколка
Здравейте!
Искам да ви попитам на колко сте години и колко сантиметра е гръдната Ви обиколка. Интересно ми е защото а съм момиче току що навършило 14 и обиколката ми е 86см. не нам дали е нормално и се притеснявам. За това реших да попитам всички вас.![]()
![]()
Има още да расте спокойно , пък и 86 не е зле , е все пак, зависи и от размера на гръдния кош ,но все пак 86 не са толкова малко.Има още накъде да растат,само на 14 си![]()
maDamn
Ее как бе, доста са ти големи. Аз съм на 17 и ми е 90.![]()
аз съм на 20 и ми е към 120![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Забелязала съм, че много момичета на моята възраст са със страшни размери за годините си ( под страшни имам предвид големи за 14 годишни) и за това се притесних, а и съм в такава възраст, че има много момчета около мен и всички само това гледат. Те не изказват мнение, а и мен не ме интересува особен , но все пак да се поинтересувам. Ии мерсии ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗдрастиииииииииииииииииПървоначално написано от Bebonka2
Tия малките момичета май никога няма да се научат, че често е по-добре с малки цици.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
на 17 съм ,някъде 75,80 ми е (абе за мен си е добре,не се оплаквам ) (:![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Нормално е твоето ... пък и радвай се, аз на 13-14 години бях с 90 и нещо и хич не е приятно ... сега съм на 15 и съм с 91 .... като отслабнах и свалих няколко сантиметра и от там... жалко, че не бяха повече (свалените сантиметри).
Ми аз съм на 15 90 ми е обаче на всеки няколко месеца сменям размера на сутиена![]()
(Първоначално написано от dream1707
Браво бе, аз си мислех, че като си слабичка, имаш среден размерГотино.
Не съм си я мерила от 100 години, знам, че искам още и тва е :Д
И мойта на 13-14 беше 86. Даже до 87 стигна. 3-4 години по късно - 84............
Ако ще си купуваш сутиен е важна, даПървоначално написано от Baby98
Гръдната-120см, на 23 съм
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
70C съм. точни сантиметри не мога да дам.
all day... all night... what the fuck?!
Не само. Ако гръдната ти е 90 ама подгръдната ти е 85 какви цици са това?Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
Е да. В това отношение-ок. Ама все пак не мисля, че подгръдната е чак толкова важнаПървоначално написано от imamkrasivouho
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Най-често не е. Виждала съм, така, бая надарени откъм гръдна обиколка, но подгръдна като на малко детенце... И обратнотоПървоначално написано от Shturrrche88
![]()
Мъж,17год,97 см
Около 103-4 см.не съм я мерила отдавна.Нося 85Д (може и 80 сиг.,ама не мога да намеря)На 17 съм
Шофирай разумно - стигни жив!
100 см., 17 години.
Подгръдна - 75.
Това е най-неудобното нещо на света, казвам го с ръка на сърцето.
айде някоя от надарените да излезне с някой от форума,може и да лъжете![]()