- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да спра да мисля за момче ( бившия ми приятел ) .. ?
Преди известно време се запознах с едно ''изключително момче '' . Започнахме да излизаме и така след 3 дни тръгнахме , обаче с всеки изминат ден , той започна да ме избягва . Не ми звънеше , не ми пишеше , все си измисляше оправдания за да не се видим . Аз му държах сметка къде е , с кой е и тн . Тъй като аз съм много ревнива , полудявам щом някви пикли му звънат и му пишат на стената в ''фб '' . Той ми каза : Не гледай кво става в фб , не е от значение . И как няма да има значение ... те така го свалят апък и много малко хора знаеха , че ние сме заедно ,, Както и да е на мен ми омръзна и го скъсах и след 1 час той ми писа , дали ще му проста ,но аз не му отговорих . Минаха няколко дни и аз му се обадих с надеждата да се съберем . Бях отишла на центъра с приятели да гледаме концерта на 100 кила , и след като му се обадих решихме да се видим , той ми каза че пътувал и след малко ще е в плд и ще се видим . Оставих приятели те си и отидох в градската градина и седнах на една пейка , и чаках да ми се обади минаха 10 - 15 мин и му се обадих . Той ми каза че имал работа и няма как да се видим днес , аз се ядосах и се прибрах . След като слезнах от рейса му се обадих и се оправихме и пак се събрахме , бях толкова щастлива .. На вечерта един мой много добър приятел ми се обади в 01:00 ч. и ми каза един неща , които ме разтърсиха доста . Оказа се , че докато ''уж сме били заедно '' , той е излизал с други и е правил ужасни неща .. Също така разбрах , че когато се събрахме отново, преди моя приятел да ми се обади той е написал в фб ''ако 50 човека харесат това ще кача снимката на момичето, което харесвам '' и е качил снимка на някакво познато момиче .. стана ми много гадно , не мислех че така ще се подиграе с мен .. Само за това мисля , не мога да спра да мисля за него , искам да съм отново с него , но не знам дали има смисъл . Вие какво мислите ?![]()
Мислите се появяват, защото не ги искаш. Пробвай, в рамките на 10-ина минути в никакъв случай да не мислиш за розови слончета - но бъди сериозна - не допускай и една мисъл за тях, за нито едно розово слонче дори. Едно само ако се промъкне в мислите ти започвай нов 10 минутен период без мисли за розови слончета.
Пробвай и сподели резултата - мисля, че сама ще направиш извода![]()
Ще опитам , благодаря !![]()
Няма смисъл да се събирате, а цялата ви история звучи много по детски.
Намери си с какво да си уплътняваш времето... хобита, излизания с приятели.. такива неща.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Подкрепям горните мнения НО сигурна ли си че тези неща, където ти ги е казал твоят приятел са истина
така са малките селкси пикльовци дето се мислят за големите фейсбук плейбойчета,бий му шута
Тръгнали сте на 3тия ден след като сте се запознали, ти го ревнуваш постоянно, той те игнорира, видимо сваля други момичета, ти и ти не знаеш какво искал, след като нямаш смелостта дори да се срещнете, за да го скъсаш, и двамата сте на не повече от 14-15. Според мен от таква връзка, ако може дори така да се нарече, смисъл голям няма. Решила си, че искаш да си с него, понеже няма друг, пък и ти е скучно. Оплътни си времето и няма да има място за него в главата ти.
Няма да чета ,какво си написала,но само от заглавието ще ти кажа нещо много простичко- любов се забравя с любов.