.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Angry Бяло течение

Имам бяло течение , как бих го премахнала за няколко дни ? Дали става с сода за хляб ?

Dafuq??? Имаш бяло течение и искаш да го премахнеш за няколко дни със сода?!
    Момиче, иди на лекар...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Невъзможно е да го премахнеш за няколко дни..

Бялото течение е доста упорито и в много от случаите изисква повечко време за лечение. Нужен е преглед от специалист гинеколог.

Супер фен Аватара на tonssy
    Не може много да ти помогнем- зависи от кога го имаш това бяло течение, какъв точно е цвета..може да си настинала. Отиди на гинеколог.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    По-добре отиди на лекар.

Причините за бяло течение могат да бъдат различни, така че не може да започнеш някакво лечение препоръчано тук във форума. Консултирай се с гинеколог, който ще направи необходимото изследване и ще ти изпише подходящи лекарства.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    За лекар си авторке. Разните бабини рецепти само облекчават симптомите, не лекуват причината!

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    За лекар си авторке. Разните бабини рецепти само облекчават симптомите, не лекуват причината!
    Единственното,което можеш да направиш в къщи е да си вземеш от аптеката Лактацид за багинална промивка и интимен гел Лактацид за ежедневна употреба,но няма да раши причината за течението

А я да питам, ако бъде с момче без презерватив, може ли нещо да му излезе на момчето?

Дали има проблем с бялото течение или не, използването на презерватив е желателно. А при наличието на такъв проблем е задължително!

Цитирай Първоначално написано от SirTrYaLot Виж мнението
    А я да питам, ако бъде с момче без презерватив, може ли нещо да му излезе на момчето?
    Ако бялото течение на момичето е прдизвикано от гъбички или друг вид инфекция,ще я лепне и на момчето ако е без кондом......

Ми аз имам 5-6 бели точици поо коронката на пениса и доколкото знам се махали с лазер за 60 лв, нещо такова..
    А нали не действат по никакъв начин? Например сега ако го направя с някоя без презерватив, нали няма да й лепна нищо?
    Щото то нито ме сърби, нито нищо, просто си седят там и ми иде да ги застрелям с базука от упор, де*а и белите простотии..

Ми аз имам 5-6 бели точици поо коронката на пениса и доколкото знам се махали с лазер за 60 лв, нещо такова..
    А нали не действат по никакъв начин? Например сега ако го направя с някоя без презерватив, нали няма да й лепна нищо?
    Щото то нито ме сърби, нито нищо, просто си седят там и ми иде да ги застрелям с базука от упор, де*а и белите простотии..
    Ходил ли си на лекар,да ти каже какво е точно? Не е добре да правиш секс без презерватив докато не разбереш какво ти е

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Я се спри с тия глупости. Най-вероятно си с PPP.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си