.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Ми аз имам 5-6 бели точици поо коронката на пениса и доколкото знам се махали с лазер за 60 лв, нещо такова..
    А нали не действат по никакъв начин? Например сега ако го направя с някоя без презерватив, нали няма да й лепна нищо?
    Щото то нито ме сърби, нито нищо, просто си седят там и ми иде да ги застрелям с базука от упор, де*а и белите простотии..

Цитирай Първоначално написано от SirTrYaLot Виж мнението
    Ми аз имам 5-6 бели точици поо коронката на пениса и доколкото знам се махали с лазер за 60 лв, нещо такова..
    А нали не действат по никакъв начин? Например сега ако го направя с някоя без презерватив, нали няма да й лепна нищо?
    Щото то нито ме сърби, нито нищо, просто си седят там и ми иде да ги застрелям с базука от упор, де*а и белите простотии..
    Ходил ли си на лекар,да ти каже какво е точно? Не е добре да правиш секс без презерватив докато не разбереш какво ти е

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SirTrYaLot Виж мнението
    Я се спри с тия глупости. Най-вероятно си с PPP.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си