.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нищо не разбирам?

Здравейте... ;р Ще гледам да го дам накратко. Запознах се с едно момче, от мойто училище е.Започнахме често да си пишем. Една година по голям е. Аз съм на 16 той на 17. В началото малко ме беше срам но после... започнахме по често да се чуваме и пишем и малко или много се поотпуснах. И двамата сме наясно накъде отиват нещата но някак всичко стана много бързо. КАто ме види постоянно ме гушка,закача се, мога всичко да си говоря с него и всичко да му казвам. Но стане ли въпрос за писане в скайп.. държи се по студено. Никакви целувки или даже прегръдчици, караме го на нези ) което мнооого ме дразни а и самото mu държание е по грубо. Казва неща с които очевидно би ме засегнал. A нa живо е коренно различен. В скайп се държи по приятелски смисъл такъв няма "зарибявка" ,докато на живо дори вървим хванати за ръка. Объркано ми е ... не мога да разбера какво му е в главата. Иначе съм забелязала че ме гледа постоянно, като ме види не пропуска да дойде и да ми се нахвърли ;д Цунка ме по бузката и го направи едно такова много сладникаво. Не знам има ли защо да се притеснявам знам че един целувки или прегрътки в скайп или където и да е нищо не означават, но самото му държание е различно. А и аз не показвам голям интерес тъй като ме е страх накрая да не си направи базик с мен. Защото доколкото разбрах така правел с всички,което ме притеснява. Смисъл държа се мило,оставила съм нещата ей така .. един вид каквото стане но ако в цялата работа има някаква уловка ще ми стане страшно гадно. Не искам да се чувствам изиграна после. Не знам какво да мисля и да правя. И как да се държа..не мога повече да се правя на ударена.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    За пръв път чувам,човек да се държи топло на живо и студено по скайп...Според мен и той не е сигурен,ама пък щом е приятен на живо,значи има надежда.Опитай се да го подпиташ,друг начин няма
    >>DjBelev<<

Ако е приятен на живо,какъв е в интернет няма значение.Може да са хиляди причини-от това,че може някой (по-голям/по-малък) да му чете скайпа,до това,че може просто да не е свикнал по интернет да се държи по-така.Но ако толкова те засяга,говори с него за това.И не се страхувай:по-добре да си кажеш каквото имаш да си казваш,отколкото да го премълчиш.Все пак това касае и теб.Иначе за изиграването,ще можеш да познаеш кога те работи и кога не,освен ако не се казва Касанова... Относно нещата да ги оставиш ей така,дръж се естествено... "Най-добрия начин да надмогнеш изкушението е да му се отдадеш"-Оскар Уайлд

Не трябва да отдаваш голямо значение на писането в скайп-майп, фейс или което и да било друго виртуално пространство. Някой хора не обичат да разпъват локуми пишейки... А и едва ли ще разбереш какъв е, преди да сте си станали по близки в отношенията (нямам предвид интимните такива).

Голям фен Аватара на besso
    Хората са склонни в интернет да се представят с друга личност. По-скоро се довери на човека, който е в действителност.

Абе момчетата не са големи писатели. Плюс тва наживо е по- лесно да покаже чувства, отколкото да ги напише. Някои хора не си казват чувствата, а ги показват
    Аз бих го поканила някъде насаме, може би и той се притеснява от някакви неща, кой знае..
    Още нещо е, че момчетата обичат времето на комютъра да си го прекарват в игри.. тъй, че не му досаждай много с този скайп. Той и сам ще те потърси като види, че ти не му пишеш
    Просто разчитай повече на каквото е наживо, защото повярвай ми, много по- добре е, че наживо е такъв. Аз съм имала обратната и връзка само по скайп е много скучна и нерадостна връзка.
    Това, че наживо е такъв, значи, че не го е срам да показва на хората чувствата си към теб. Излез с него и виж какво ще стане.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Хрумна ми невероятния сценарий.. "Той си има бивша, която иска да дразни и се опитва да й покаже, че все около него има момичета..бла бла. В скайп няма кой да го види"
    Глупаво нали? Но се е случвало в реалния живот. :Д Провери. Ти си знаеш.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

А кое те навежда на мисълта, че може да иска да се подиграе с теб?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Хора мн сте ми забавни като ви чета проблемите :д Мога да ти кажа,че с приятеля ми,с който сме почти от една година,по скайп сме си пускали само някакви бъзици. Не сме си писали любовни романи и не сме си пращали целувки. Трябва да си избиеш от главата, филма,че той ще е перфектен и ще прави всичко,което ТИ пожелаеш. Защото мамка му,той не е в твоята глава и НЕ не знае какво искаш. Не ти чете мислите. АКо нещо те притеснява - ГОВОРИ. Няма да се изложиш и не е срамно да кажеш какво мислиш по даден въпрос. Ако не си открита с него сега,по отношение на чувствата си,след време ще стане дори по зле. Опознай го като човек,а после си прави изводите.
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си