- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ви предложиха?
Предполагам,че почти всички тук си имате гаджета.Любопитно ми е как ви предложиха или как вие?Къде,как,кога и т.н.![]()
Нещо от рода на "Искаш ли да опитаме?" ;д Това няма особено значение, стига да не е "Искаш ли да станем гаджета". Понякога дори не е нужно да го казвате на глас - излизате, целувате се и така.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не сме си предлагали, нещата просто станаха. И не говоря само за сегашната ми връзка, а и за всички бивши.
И при мен нямаше предложение.Дойде в дискотеката след бала ми, танцувахме, целунахме се.
Беше един от най-красивите ми моменти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Миналата година на Коледа той дойде да празнува с моето семейство и ми донесе подарък. Беше ми надписал и картичка , която завършваше с нещо от рода на "Do U wanna be mine?" .
Нямаше предложение,просто целувката си каза думата.
maDamn
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+1
Иначе от бивши гаджета имах само едно предложение, с останалите нещата просто си се случваха.
Та, единият от бившите ми веднъж ми се обади по телефона с някаква реч от сорта на "Ако желаете да получите романтично предложение за връзка, изберете гласова команда '1'; ако желаете да получите директно предложение, '2'" и т.н. беше ги измислил няколко и завършваше с нещо от сорта "ако искате да опитаме, отговорете с 'да' или 'не' и излезте навън". Оказа се, че е бил пред нас през цялото време. Та, вече не си спомням какви точно бяха 'съобщенията', но ги 'преслушах' всичките и тогава ми беше много яко и намерих идеята му за очарователна.![]()
Добре де, ако не знаеш дали те харесват и предложиш, какво става?
Sry за Offtopic-а.
Ми с целувка?
Хъх.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ми аз предложих всъщност, просто по всички параграфи бяхме гаджета вече и докато си лежахме у нас на леглото просто му казах "айде стига сме се крили вече" и така официално отново бяхме гаджета след година и половина почивка ^^мн смотано..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Ние сме от различни градове и по-скоро беше разговор дали ще се пробваме да сме заедно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами нещата бяха много оплетени между нас,той в началото беше с една моя приятелка,започна да ми прави намеци,всяка сутрин като се събуждах,той вече ми беше писал,целувки това онова,а на мен ми беше кофти,макар че много ми харесваше.. Накрая се разделиха и нещата между нас се задълбочиха,всички разбраха,не исках да го крия от никой и накрая просто ме попита искаш ли да сме заедно и след размисъл 1 ден се съгласихИ ето вече 2 години се радваме един на друг
![]()
Момчето което ми предложи стана така че излизаме сега в една компания и той ме дръпна настарни и ми каза искам да съм с теб искаш ли да тръгнеме и така небеше кой знае какво
Ами приятеля ми живее в Англия (тогава още не бяхме гаджета) и си идваше всяко лято, но никога нищо не се случваше и преди две години мисля, че на 22 декември дойде до нас и звънна на вратата и аз излязох (по пижама) и той ме целуна.
Ами нашето тръгване беше адски странно. Първо излизахме около месец, говорехме си, пишехме си, идваше до нас. После започнаха целувките, "Обичам те"... Абе ходехме по всички параграфи. Отиде на екскурзия за два дни и като се прибра, нямаше време да ме види, на следващия ден имах изпит и после - планове с приятели, затова реши да ме попита по скайп. Естествено, на мен не ми беше нужен въпроса, аз си знаех, че го обичам, че искам да съм с него и че съм с него. Въпроса беше само формалност.
Нямаше въпрос.
Просто се започна с по-интимните отношения, погледите, милото отношение и т.н.
Не мисля, че е нужен въпрос.
Идва и ми вика "Do you even lift"
And I did 400 for reps.
Grumpy old madman
Целувахме се и той просто ми каза нещо от сорта на: "Аз обаче искам нещо повече." и така![]()