Здравейте... ;р Ще гледам да го дам накратко. Запознах се с едно момче, от мойто училище е.Започнахме често да си пишем. Една година по голям е. Аз съм на 16 той на 17. В началото малко ме беше срам но после... започнахме по често да се чуваме и пишем и малко или много се поотпуснах. И двамата сме наясно накъде отиват нещата но някак всичко стана много бързо. КАто ме види постоянно ме гушка,закача се, мога всичко да си говоря с него и всичко да му казвам. Но стане ли въпрос за писане в скайп.. държи се по студено. Никакви целувки или даже прегръдчици, караме го на нези ) което мнооого ме дразни а и самото mu държание е по грубо. Казва неща с които очевидно би ме засегнал. A нa живо е коренно различен. В скайп се държи по приятелски смисъл такъв няма "зарибявка" ,докато на живо дори вървим хванати за ръка. Объркано ми е ... не мога да разбера какво му е в главата. Иначе съм забелязала че ме гледа постоянно, като ме види не пропуска да дойде и да ми се нахвърли ;д Цунка ме по бузката и го направи едно такова много сладникаво. Не знам има ли защо да се притеснявам знам че един целувки или прегрътки в скайп или където и да е нищо не означават, но самото му държание е различно. А и аз не показвам голям интерес тъй като ме е страх накрая да не си направи базик с мен. Защото доколкото разбрах така правел с всички,което ме притеснява. Смисъл държа се мило,оставила съм нещата ей така .. един вид каквото стане но ако в цялата работа има някаква уловка ще ми стане страшно гадно. Не искам да се чувствам изиграна после. Не знам какво да мисля и да правя. И как да се държа..не мога повече да се правя на ударена.