- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблема ми .
за червата нищо не пия страх ме е от аналния да не е станало нещо че да изпитвам тоя дискомфорт който изпитвам сега с тия черва
Споко бе момиче.Много си се паникьосала.Внушението си е ебало майката ей.
При тая ситация едва ли си пипнала инфекция, но подобни проблеми в цикъла са сигнал, че нещо не е на ред. Кажи на майка си " мамо така и така имам такива и такива проблеми с цикъла, искам да отида на гинеколог " нямаш проблеми.
Щом драгон лейди говори всички треа мълчат
аз и казах може би ще отидем но ме е страх да не би да ми има нещо от което просто ще се подразбере че не съм девствена...
На колко години си?
междо другото съм забелязала че при любовната игра той ми закача ануса и след това прониква с пръсти в мен... та ....
1.Не си бременна, щом ти е дошло... освен при цветна бременност, но там течението не е като на нормален цикъл
2.Нормално е да не ти тече всеки път като река .. и на мен ми се е случвало да имам месеци, когато само процапва.. Не знам точно на какво се дължи, но не мисля, че е някаква аномалия
3.Анален секс НЕ се прави без презерватив... Има толкова много инфекции, болести и тнт.
4.От анален секс не се забременява (facepalm)
Каквото и да сте правили,като се чудиш толкова си направи един тест :Д
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
мен по скоро ме е срам за този път в който го направихме така но не за бременност ами за инфекция .. и какви точно инфекции могат да се получат
Можете да си го тикате по всички всевъзможни отверстия, обаче не можете да отдели 20 шибани минути, за да си обогатите сексуалната култура(или по-скоро да проимате такава)?!?
Егати дебилните пубери. Плачевно е.
^ chill out мацка, това е положението.
maDamn
Трябва да ти отпушат тръбите