Първоначално написано от
Mr.Killer
Здравейте! Вече може и да ви е писнало от мен ,но ето ме отново тук. Става въпрос за същото момиче от предишните 2-теми. Да пак за нея! Тя си намери приятел и месеците ,в които се борех да постигна нещо повече от приятелство с нея се сринаха. Знаеше ,че я харесвам беше очевидно,не успях да и предложа поради причината ,че не сме излизали,защото беше постоянно заета.Запозна се с това момче във фитнеса и сега ходят. Без значение. Беше ми гадно ,но с течения на обстоятелствата чувствата ми угаснаха. След ,като вече ходеха с това момче ми се обади за да си поговорим относно нещата м/у нас. Така и не се видяхме да си поговорим. Сега я подминавам. Дори едно здрасти не и казвам. Като се срещнем само се изгледаме в очите,а друг път се правя ,че не я виждам и си заминавам. Аз не губя нищо. От една страна не съжалявам ,че не се получиха нещата м/у нас. Харесвах я ,знаех за миналото й ,което не е от най-хубавите(не ,че настоящето е по-различно),но пак държех на нея. Бях заслепен ,но вече не съм. Не мисля да съм резервен вариант на нечия ку**а(прощавайте). За мен приятелство м/у момиче и момче няма,както искате го възприемайте. Ако искате ме обиждайте,но просто искам да разбера как възприемате постъпката ми(най-вече женският пол). Правилно ли постъпвам?