Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
Благодаря за мненията. Нито я търся,нито и се обаждам. Кажете ,какво да направя ,когато се случи тя да ми пише. Вчера през ноща най-неочаквано ми писа. Не можах да се сдържа и отговорих.Беше ми любопитно ,за какво ме търси. Оказа се ,че пила с приятели и ме проверява ,защо не спя... Е к'во я бърка нея тази работа? Да си пише на приятеля си. Може би алкохола е накарал да ми пише. Все едно. Въпреки ,че всеки път си повтарям да не и отговарям на съобщенията пак го правя. Явно чувствата ми не са си заминали напълно.
Не се залъгвай, че ще спасиш достойнството си, като се оградиш със стени в отношенията си с нея. Прочети още веднъж мнението на LyingMyWayFromU, защото то казва доста верни неща. Явно това момиче за в момента присъства доста в живота ти и малко или много ще трябва да избереш каква позиция да заемеш, ти всъщност в момента точно това правиш и първите ти стъпки са били пълното игнориране. Ако ти се пише с нея - нищо не пречи да й пишеш. Не губиш кой знае какво от 2-3 разменени думи, добронамерен поздрав и т.н.. Далеч повече загубваш, когато тръгнеш да правиш неща единствено за да й се харесаш, без да те е грижа са самия теб. На тях обърни внимание и те са важните, които ще ти помогнат да разбереш доколко да я допускаш в живота си.