Била съм в твоята ситуация: бяхме заедно близо 2 години, той ме заряза без причина и на 3тият ден с нова, след 1 седмица я изчука и ми се обади по тела да ми се похвали, че бил правил секс със нея всеки ден. Бях се отчаяла много бях за*бала и приятели си покрай него. Но в последствие поднових контактите си с тях, което те съветвам и ти да направиш. Сменях мъжете на една седмица, и ги разигравах. Стана така, че се влюбих в 1 от тях, бяхме 1 месец заедно, аз го обичах, той мене не, и ме заряза и той без причина. И него го изстрадах бая и си бях казала майната и на любовта, карам го само на неангажиращи връзки, колкото за секса. И така както бях в необвързана и отрекла любовта, един най-обикновен ден в университета се загледах в едно момче, което ми беше хванало окото. И така от едно заглеждане стана сериозна връзка, вече повече от година, стигна се и до годеж. Така че недей се отчайва, не се знае кога и от къде ще изкокне заека ( така де човека за теб ). Поднови старите си контакти с познати, приятели, съученици, колеги и тн. Излизай на вън, не се застоявай във вас. И в никакъв случай не търси бившият по телефона! Още по-тежко ще ти става като му чуваш глава и как се хвали с новата си изгора - от опит ти го казвам!!!