.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Голям фен Аватара на I love Music

Question Може ли да се пристрастиш към Екстази?

Искам да правя секс под въздействието на екстази и искам вашето мнение ако сте пробвали кажете какви са страничните ефекти освен ниското настроение след като отмине действието му?

Голям фен Аватара на stambelan
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Повече от фен Аватара на ranieri
    Хахах тия клипчета са доста забавни особено това с масето ;

Като му мине действието след това колко време си сдухан или до приемането на следващата таблетка?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Това да не ти е хероин,та след първия път вече да си пристрастен?!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Като не знаеш нищо за есктазито къде си тръгнал да правиш секс с него и защо изобщо трябва да правиш секс под въздействието на есктази? По темата нищо няма да ти стане преди година съм пробвала, не както в твоя случай, и нищо не ми стана не съм се пристрастила.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Като не знаеш нищо за есктазито къде си тръгнал да правиш секс с него и защо изобщо трябва да правиш секс под въздействието на есктази? По темата нищо няма да ти стане преди година съм пробвала, не както в твоя случай, и нищо не ми стана не съм се пристрастила.
    Имаше ли голямо желание за секс като си приемала MDMA ?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ти в една тема, не каза ли , че досега не си правил секс? Искаш да го направиш упоен?
    Последно редактирано от Azoria : 12-17-2012 на 07:05
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Има лек спад на настроението, но силно ще увеличи преживяването ти, защото сетивата ти се изострят в пъти, освен това придобиваш усещане за щастие, лекота, безтегловност, забравяш всички проблеми.. И това е коварното. Също и че температурата ти значително се покачва, както и пулса и ако си и на без това горещо място, можеш да получиш хипертермия (мисля, че така беше - колабираш от висока температура) което е много опасно..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    А бе да не те кефи секса разбирам, ма да се друсаш за единия секс, бахти докъде стигнахте...
    Не няма ти стане нищо, освен да ти прегрее мозъка ако не внимаваш както над мен казаха има шанс за колапс, иначе си е окей.

Съвет: вместо да мислиш как да вземеш хапа, измисли как да ти е по романтично (примерно) особено, ако ще ти е за 1ви път.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от Khaleesi Виж мнението
    Има лек спад на настроението, но силно ще увеличи преживяването ти, защото сетивата ти се изострят в пъти, освен това придобиваш усещане за щастие, лекота, безтегловност, забравяш всички проблеми.. И това е коварното. Също и че температурата ти значително се покачва, както и пулса и ако си и на без това горещо място, можеш да получиш хипертермия (мисля, че така беше - колабираш от висока температура) което е много опасно..
    "Има лек спад на настроението, но силно ще увеличи преживяването ти, защото сетивата ти се изострят в пъти, освен това придобиваш усещане за щастие, лекота, безтегловност, забравяш всички проблеми" и след като свърша съм ужасно жаден за вода ..

Постигал съм същият ефект и с продължително мастурбиране Също така екстазито замаскира рецепторите против обезводняване и ако забравиш че трябва да пиеш често вода ще се обезводниш........

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А бе да не те кефи секса разбирам, ма да се друсаш за единия секс, бахти докъде стигнахте...
    Не няма ти стане нищо, освен да ти прегрее мозъка ако не внимаваш както над мен казаха има шанс за колапс, иначе си е окей.

Съвет: вместо да мислиш как да вземеш хапа, измисли как да ти е по романтично (примерно) особено, ако ще ти е за 1ви път.
    Имаш в предвид да ми прегрее процесора?

Да, забравих главното, което е именно обезводняването. То също си е смъртоносно, особено ако е много време без вода. А също и храната, замаскира чувството на глад.

Казаха ти го никак не е шега тая работа. Не виждам смисъл да правиш секс под въздействието на наркотик. Със сигурност това няма да е запомнящо се и хубаво преживяване, въобще не мисля, че хлапе може да прави секс в това състояние. Аз го казвам от името на човек, който е пробвал този наркотик и те съветвам да внимаваш колкото и банално да звучи. Знам и аз не трябваше, ноо пусто любопитство и съм сигурна, че не бих го повторила.

Казаха ти го никак не е шега тая работа. Не виждам смисъл да правиш секс под въздействието на наркотик. Със сигурност това няма да е запомнящо се и хубаво преживяване, въобще не мисля, че хлапе може да прави секс в това състояние. Аз го казвам от името на човек, който е пробвал този наркотик и те съветвам да внимаваш колкото и банално да звучи. Знам и аз не трябваше, ноо пусто любопитство и съм сигурна, че не бих го повторила.
    Аз съм на 23 години не съм хлапе А някой от вас престрастявал ли се е към кокаина?

Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Аз съм на 23 години не съм хлапе А някой от вас престрастявал ли се е към кокаина?
    Ти си напълно неадекватен, сега пък заговори за кокаин. Пфф не си на 23.

Ти си напълно неадекватен, сега пък заговори за кокаин. Пфф не си на 23.
    Защо да съм неадекватен? Просто питам тези които са пробвали да кажат........... На 23 съм........

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Удари половин литър водка - предполагам, че чувството е същото както при Екстази?!

axelle
    Guest
    Ако само заради секса искаш да вземеш екстази, по-добре се откажи, защото вероятността да получиш стабилна ерекция е много много малка.

Иначе, ако все пак си решил да пробваш, действието ще усетиш около 30-тата минута след употреба, а ефектите траят няколко часа, често от порадъка на 4, 5, но може и повече. Тези неща зависят от количеството; формата, под която е mdma; начина на прием и това колко си ял/пил преди употреба. Ще почувстваш еуфория, изостряне на сетивата - музиката звучи по-добре, светлините са по-ярки, усещането за допир е също изострено, а храните и напитките имат странен (по-лош) вкус, особено бирата. Хората около теб чувстваш по-близки, желанието ти за социални контакти е по-силно, говориш повече и по-свободно по теми, които нормално би избягвал. Вече е спомената повишената телесна температура, която в комбинация с един претъпкан клуб например, може да доведе до дехидратация. Просто трябва да пиеш вода, но и да не прекаляваш, защото и това е опасно, тъй като ще ти е трудно да ходиш до тоалетната. Също е вероятно да имаш проблеми със заспиването и с апетита.

А за ниското настроение след, то не е толкова страшно, даже е вероятно въобще нищо да ти няма, особено първите пъти. Най-вероятно ще ти е просто меланхолично, челюстите вероятно ще те болят (това забравих да го спомена - още в началото като усетиш действието си вземи дъвка), също и мускулите, ако си се движел много (танцувал). Предполагам при по-честа употреба и по-големи количества ефектите след са по-сериозни.

Цитирай Първоначално написано от axelle Виж мнението
    Ако само заради секса искаш да вземеш екстази, по-добре се откажи, защото вероятността да получиш стабилна ерекция е много много малка.

Иначе, ако все пак си решил да пробваш, действието ще усетиш около 30-тата минута след употреба, а ефектите траят няколко часа, често от порадъка на 4, 5, но може и повече. Тези неща зависят от количеството; формата, под която е mdma; начина на прием и това колко си ял/пил преди употреба. Ще почувстваш еуфория, изостряне на сетивата - музиката звучи по-добре, светлините са по-ярки, усещането за допир е също изострено, а храните и напитките имат странен (по-лош) вкус, особено бирата. Хората около теб чувстваш по-близки, желанието ти за социални контакти е по-силно, говориш повече и по-свободно по теми, които нормално би избягвал. Вече е спомената повишената телесна температура, която в комбинация с един претъпкан клуб например, може да доведе до дехидратация. Просто трябва да пиеш вода, но и да не прекаляваш, защото и това е опасно, тъй като ще ти е трудно да ходиш до тоалетната. Също е вероятно да имаш проблеми със заспиването и с апетита.

А за ниското настроение след, то не е толкова страшно, даже е вероятно въобще нищо да ти няма, особено първите пъти. Най-вероятно ще ти е просто меланхолично, челюстите вероятно ще те болят (това забравих да го спомена - още в началото като усетиш действието си вземи дъвка), също и мускулите, ако си се движел много (танцувал). Предполагам при по-честа употреба и по-големи количества ефектите след са по-сериозни.
    Благодаря ти много за изчерпателният отговор! Не че имам намерение да взимам но все пак някой път в компания може да пробвам 2-3 пъти максимум! Преди 2 часа мастурбирах в продължение на 3 часа и като сърших настроението значително ми се понижи много гадно една тежест такава гадна в главата............ Усещам как големи количества серотунин ми се изпразват в главата по време на мастурбация също когато се друсаш с екстази....................

Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Преди 2 часа мастурбирах в продължение на 3 часа
    тии добре ли сии???

Повече от фен Аватара на ranieri
    Добре е , троли си прото...

тии добре ли сии???
    Да ти кажа чесно по някога се чудя дали съм добре или не честно! Не съм трол....

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от liglata_bg Виж мнението
    Удари половин литър водка - предполагам, че чувството е същото както при Екстази?!
    Тя ако удари половин литър водка и ще се усмърти, убедена съм!А иначе съм твърдо против всякакви опиати, наркотични и психотропни вещества!

Голям фен Аватара на besso
    не искам да ви плаша, но преди време гледах документален филм за момиче, пристрастено към екстази, направиха й ядрено-магнитен резонанс и се видя, че мозъка и е делия на дупки... иначе имам малък опит с това и по дискотеките съм виждал да припадат хора от екстази неведнъж. Проблема е, че много от екстазито, което продават в България е предимно кофеин, амфетамини и други незнайни съставки, а МДМА-то в него ако го има е малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си