.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    imamproblemche
    Guest

Post Момичето, което харесвам...

Здравейте, момче съм на 17 години, тя е по-малка от мен с 2 години. Преди около две седмици тя се запозна с мен, аз я харесах и се оказа, че живеем близо. Разбрахме се да пътуваме заедно. Четох и веднъж аск-а и там някой я беше питал кой си харесва, но тя беше отговорила, че момчето, което харесва е на 16 (повече от сигурен съм, че знае на колко години съм). Въпреки това аз не се разочаровах и продължих да контактувам с нея. Няколко пъти пътувахме заедно. Но вчера аз свърших училище по-рано, а тя свършваше чак в седем, въпреки че аз свърших в пет без десет, я изчаках. Качихме се в автобуса говорихме си, всичко беше нормално, но вече идваше моята спирка и я питах дали иска да я изпратя, тя ми каза, че като съм я чакал толкова много време съм измръзнал и да не я изпращам. Аз обаче настоях и тя ми каза, че щяла да ме пребие, ако не слезна, а аз и казах, че е ниска и не може ме удари дори (естествено на бъзик). Но тя го прие по друг начин и ми каза, че ми е сърдита и няма да ми говори. Аз слязох и не я изпратих (тя живее няколко спирки по-нагоре), когато се прибрах и писах по фейсбук, а тя ми писа ''fuck you'' и повече не ми отговори. Днес в училище се видяхме, но дори и здрасти не си казахме.
    Знам, че историята е малко детска, но точно заради това не знам как да постъпя, още вчера и се извиних в автобуса, но тя не го прие. Чудя се не оценява ли това, че мръзнах толкова време? Не го ли вижда?

Благодаря на тези, които ми помогнат. Съжалявам, ако съм ви изгубил времето.

Голям фен Аватара на notlike
    Хахаха, не си мисли, че си виновен бе, братле. Тя просто търси причина да ти бие шута Продължавай напред.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на tonssy
    Или реагира така, защото не знае какво иска и няма никакво чувство за хумор, или просто не те харесва и си е намерила причина (макар супер несонователна) да те отреже ;D Залагам на второто.

тя не разбира от бъзик ...... загубена кауза - продължавай напред

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Дори за 15 годишна ми изглежда леко "тъпичка".

Братле спокойно,много момичета не оценяват жестовете,които правиш за тях.Ще видиш,че след време тя ще търси такива жестове,но като няма такива като теб,които да й обръщат внимание ще се съвземе,не се тревожи,има много други и 100% една е за теб.Ако не се е случило нещо добро,нещо по-добро ще се случи.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    И аз съм на това мнение.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Заеби я.

Има тооооолкова други..

Според мен този базик не е бил толкова гаден че да ти се разсърди толкова много. Сигурно просто е търсила най-малката причина, че да те зареже.

imamproblemche2
    Guest
    Извинете, но си забравих паролата на миналия акаунт, за това си направих нов. Вчера и писах, тя видя, но не ми отговори. Според вас да и звънна ли и да я питам дали иска да се видим през събота и неделя или нищо да не права?

Не я търси, не й звъни, заеби я. Не си струва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не си струва, наистина. Ако имаш поне малко достойнство няма да търпиш такова държание. Зарежи.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    На същото мнение съм , а и да кажа само че от такъф базик едва ли някое момиче ще се обиди,, омг без коментар заеби я има толкос други :X
    ESL !!!

Цитирай Първоначално написано от imamproblemche Виж мнението
    Аз и казах, че е ниска.
    Може да се е засегнала заради тези думи. Има момичета ,които не разбират от бъзици и се сърдят за най-малкото нещо. Давам ти пример с мен. Едно момиче ми се разсърди ,защото моят приятел и настъпи(изгаси) цигарата. Както ти казаха спри да и звъниш и пишеш.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 12-22-2012 на 00:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си