- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моят странен фетиш
Здравейте искам да ви разкажа за моя странен фетиш . Колкото и странно да звучи имам слабост към лайната . обожавам ги . Когато се еба с гаджето си винаги я карам да се насира . След това почваме да се мажем взаимно с фекалиите . Най-обожавам когато тя се изсира в устата ми . Чувството да държиш чуждо лайно в устата си е неописуемо . Мъж на 20 години съм от София и искам да знам това нормално ли е ?
Вече и да тролите не можете.
maDamn
kvo trolvane we prostak ?
Ама гъсто ли го обичаш или рядко, да си правиш гаргара?
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Трололололололоооо
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е лесно да си тъп и низвергнат от съдбата, нали?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
в интерес на истината такъв фетиш наистина съществува, но на много хора просто им се гади от идеята. иначе е ясно, че си трол
Понякога се чудя, възможно ли е да ви е толкова скучно.
на това дори не бих се смяла... като тролите поне да е забавно
Преди секс даваш ли й разхлабително шоколадче ?
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
В такива моменти ми липсват старите тролове .......... Тяхното беше с една идея по да му се вържеш.
Тъп шибан ТРОЛ научи са да тролиш педерас дано да ти ги сере рядки и миризливи в устата ти мръсна дето не знае какво говори идиот такъв....!!!
Едно съветче от мене научи са да тролиш келеш скапан....!!!
Трол
not even funny![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ahgahahasha изби рибата ве МОЙ
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Ъъъм според мен е съвсем нормално.Пробвайте с различни храни и вкусове за по-голям интерес и разнообразие.