.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Съсипана

Съсипана

Много влюбена в едно момче ,мислех си че изпитва същото към мен ,но явно съм се лъгала и като му признах какво?Останах с съсипана разбито сърце....знам че не е само той но толкова ме боли че съм му безразлична толкова много

Ще ти мине

Голям фен Аватара на N1ksun
    На мен Щто нми е минало ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Случват се такива неща, не винаги чувствата ни остават споделени. Ще ти мине, разведри се с нещо- виж се с някоя приятелка, послушай хубава музика...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Времето лекува , след няколко седмици/месеци ще ти мине! И ще видиш че ще ти е по хубаво така
    ESL !!!

Когато чувствата са несподелени потърси компания,потърси приятели,които да те разведрят.Трудно е и боли,но ставаш по-силна.Но е много гадно така да се случи...
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

С времето всичко минава.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ninjaiscrazy Виж мнението
    Когато чувствата са несподелени потърси компания,потърси приятели,които да те разведрят.Трудно е и боли,но ставаш по-силна.Но е много гадно така да се случи...
    +1
    Разсейвай се и излизай на вън с приятели. Забавлявай се! Така по-бързо ще забравиш болката и горчивината.

По-скоро трябва да се радваш. Колкото и тъпо да звучи така е, защото ти му признаваш чувствата си и ако той не изпитва същото към теб има 2 варианта на действие от негова страна:
    - да ти разбие сърцето
    - да започне да имитира някакви емоции и след време, когато ти не можеш без него и се влюбиш до полуда, той да те зареже да се чувстваш стотици пъти по зле.
    Просто мисли позитивно.

PS: като написах изречението за позитивното мислене, се сетих за филмчето "Търсенето на немо", когато рибките са в устата на кита и едната казва:
    - Устата е на половина пълна! - другата:
    - Не! на половина празна е!
    Избери си като коя от рибките ще мислиш

Те хората са си казали- Най- хубавият начин да забравиш някой, е да намериш друг. Не знаеш къде, кога и как можеш да се запознаеш с някой, който ще привлече вниманието ти. Сега си "разбита", защото все още най- вероятно го харесваш и го виждаш всеки ден. От тук следователно ти си вадиш заклюенията, че няма повече никога да обичаш така, и той е единственият на света. Да ама не. Най- вече го харесваш, защото той е казал "не". Това още повече привлича някой към друг. Все пак- забраненият плод е най- вкусен
    Просто намери някой друг

edna dve godini i shte ti mine

Град
    plovdiv
    Странно, как всички се превързвате към хора, които дори не познавате.
    Последно редактирано от andylife : 12-24-2012 на 02:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си