- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде ми е проблема?
Върза ми тенекия...не дойде на срещата...и си замина за нейния град....Спряла си е гсм...не пуска фейсбук.... :X ;(
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Абе не знам какво е ама хич не мисля да се занимавам вече с нея...Тя днес си заминава към нейния град и няма да се видим чак до 3-ти....а аз и бях купил цветя и един коледен подарък....само ми изпрати смс че няма да дойде и си спря гсм и фейсбук и всичко.Просто всичко вече е толкова нелогично...
И това и действие ми мяза на това, че я е било страх да не се размекне.Или нещо я притеснява в това, че сте постоянно заедно през цялото време или някой близък и човек и мъти главата.
Не я търси толкова често за да не я задушаваш.Покажи и че можеш и без нея, а когато реши да ти държи сметка може отвреме навреме ако сметнеш,че го е заслужила да се държиш неебателно.Показвай и, че може и да те изгуби в един момент.Не и давай сигурността, че може да те има всякога и по всяко време,защото това може и да я отегчи.Най-малкото от прости наблюдения забелязвам, че доста жени им става скучно, когато не ги карат отвреме навреме да се борят за любовта си.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ебахти и жените ебахти и чудото.... Е тва е.....нищо хубаво да не правиш за жена...
Приятелче, вече ще знаеш, че поговорката "Не си го слагай там от където ядеш (работиш, учиш)" е напълно вярна.
Хора...тя сама ме поиска бе...сама ми скочи да ме целува....сама искаше да тръгнем...не съм тръгнал аз "да си вадя други работи"
Хора казвам последното развитие по темата и може да се затваря.Все пак искам и вашето мнение.Та какво става.Звънна ми на гсм и ми каза "ок дай да се видим за малко" и ми обясни причината поради ,която не можехме да се видим.Та причината както и да е няма значение ся.Отидох с 1 голям букет от рози с 1 книга ,която тя отдавна искаше да си я купи и писмо в ,което обяснявах всичко ,което исках да кажа.И си тръгнах.Просто я гледах при самата прегръдка тя как изтръпа...видях и насълзените очи от това ,че ме вижда ...Виждам в очите й че ме харесва....личи си и не го мисля само аз а и всичките й приятели включително и моите приятели.Обаче ми каза ,че е най-добра да си бъдем само приятели.Като причина изтъкна това ,че в дискотеката едно момче се опита да играе до нея и й каза ,че е много красива и че я харесва и един мой приятел го извел навън да се разправят защо тъй се натиска в моето момиче.Тя ми каза следното нещо "Как може така да се опитваш да правиш.Аз съм ГОЛЯМ ЧОВЕК..САМОСТОЯТЕЛЕН ЧОВЕК мога сама да се справя с всичко.Аз ако исках можех и да му отвърна" е как може да ми каже такова нещо.....естествено ,че като съм й приятел ще я пазя от такива индиви....как може да ми каже "Аз ако исках можех и да му отвърна"....Че аз естествено ,че ще я пазя....просто ей тва е...прави против волята си ама кво да говоря повече.
Окей...а сега е време да се стегнеш и да се държиш като мъж.
Дали ще я игнорираш напълни или ще се държиш все едно няма нищо, ти си решаваш, но ако продължиш да я молиш, да ходиш след нея и да се държиш като п'утка...единственото естествено развитие на нещата е тя да започне да те съжалява и да си загубиш достойнството в нейните очи.
Приемаш нещата каквито са, казваш си, че заслужаваш повече от това и продължаваш напред.
Има го варианта и след като постъпиш, както ти казвам, тя може да поиска отново да се върне при теб, а дали ще го допуснеш си зависи от теб, аз лично по принцип не подкрепям това, но така или иначе това е в сферата на хипотезите...
Просто недей да се излагаш и се постарай да не загубиш достойнството си и уважението й.
Значи според мен вариантите са два:
1. Не те харесва, а е била самотна и го осъзнава.
2. Каквото се случва и с мен много често- започвам да си мисля дали не прибързваме много и заповам аз да се отдръпвам и в един момент просто прекъсвам връзката. Ако си по- умничък, сега би послушал съвета на онова момче, дето ти каза да я игнорираш малко, че да се почуди тя. Това много ни действа на жените. Просто си тръгнал прекалено бързо, и си бил прекалено мил. Момичетата не харесваме нито едното, нито другото. Колкото и да искаме някво мило момче и приказка... всички сме for the bad boy..![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Да, май е точно това,което си мислех и по рано.Тя те харесва обаче постоянното общуване с теб и с твоето обкръжение не и допада.Тя се чувства задушена.Та дори и женените хора не са по толкова много време заедно.Честно казано и аз да бях на нейно място и даже да обичах дадена мацка хич нямаше да ми е готино.Ти просто се опитваш дори неосъзнавайки да се превърнеш в центъра на Вселената и защото те е страх да не те замени с някои друг, а всеки има нужда понякога да си поеме глътка въздух.Ясно и показваш,че и нямаш никакво доверие, а приятелите ти даже и когато те няма се въртят като някакви камерки с вградени автомати в тях и при само лек опит да вдиша както на теб не ти харесва всичко ти се докладва или директно се стига до разправия като случая с момчето.Тя иска сама да се оправя и дори понякога да може да се поотпусне и да и поначешат други хора егото малко.Не че задължително ще ти изневери.А ти и твоите приятели я карате с твоята неосъзната ревност да се чувства като вързана с вериги за теб и да се колебае дали да се отдръпне от теб и да отхвърли любовта,но и веригите или да се отдаде на любовта и един ден да остане без приятели и познати, а ти да се превърнеш в центъра на Вселената и,което си е гадно особено пък ако ти в един момент решиш и да си тръгнеш или пък да и поставяш без да се усетиш или пък с пълно съзнание все по-големи и по-големи ултиматуми.Приеми я като твоя любима, а не като твоя движима собственост.Премисли това,което ти казах,опитай се безпристрастно да се поставиш на мястото на твоята мацка и може и да разбереш за какво ти говоря.Все повече започвам да я разбирам. Тя доста усилено в момента се бори със себе си и е много объркана.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 12-23-2012 на 07:58
В крайна сметка няма да и вървя повече зад гъза й.Какво направих направих.Не ми се занимава повече.Праскам и пълния игнор и ще и кажа ,че ще съжалява адски много и да си гледа работата.Това нейното си е жив мазохизъм ...като се има напредвит с кви е била преди...Нейна си работа.Аз си имам достойнство и човек е добър до едно време.След това се променя
.Определено ще използвам съветите и и ще я навря в ......
.Весели празници на всички!
Хубаво е все пак да не скачаш от букета цветя на дряновицата. Нея я използвай в краен случайЗасега изчакай нищо не викай докато тръгне да иска помощ от теб или да се целувате. И тогава излез с аргумента, че иска да сте "приятели" и че е "голям самостоятелен човек, дето се оправя сам". Нека малко се усети иска ли те или не.
Никви шансове повече , няма да позволяваш няква си да те прави на маймуна и ти да се унижаваш !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Винаги можеш да избереш до каква степен да я допуснеш до себе си, но ако смяташ, че поведението й няма да се промени, едва ли си заслужава шанса. Идеята е по-скоро тя да е наясно, че може да се промени към по-добро, а ако ли не - да те остави на мира без да изглежда така, че все едно я пъдиш![]()