.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Върза ми тенекия...не дойде на срещата...и си замина за нейния град....Спряла си е гсм...не пуска фейсбук.... :X ;(

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от zdravkopu Виж мнението
    Здравейте,
    Значи тъй като не желая публично да казвам имена или нещо подобно ,а искам просто да ми дадете един съвет или поне да ми кажете как да процедирам.Става въпрос за следното нещо.Аз съм студент и от 2-3 месеца се занимавахме с една колежка и накрая решихме ,че твърде много се харесваме и тръгнахме официално като гаджета.Какво стана обаче?Нали излизахме ала бала целувки и т.н.Подарих и едно много сладко коледно меченце за коледа от което тя се размаза просто я виждах ,че е хлътнала много и ме харесва.И аз честно казано я харесвам адски много.Абе всичко перфектно.Страшно красива+много умна и бих казал ,че и аз съм доста умен(а за красив не знам ).Та в крайна сметка нали харесали сме се и сме се взели.Бяхме онзи ден на кръчма+бар.Изведнъж стана студена към мен.Почна да се държи по отдръпнато...1 ЦЕЛУВКА Не ми даде за 5 часа.....Не съм се напил нещо или да правя някоя друга простотия.АДСКИ мило се държа с нея.На сутринта тя ми казва ,че е взела много трудно решение ,а то е било просто да си останем приятели ,защото сме били от един курс и тя не можела да издържи на такава връзка ,където постоянно сме заедно.Според вас това истинската причина ли е или е просто оправдание?В крайна сметка аз я виждам ,че адски много ме харесва и просто колко е тъжна като ми го казва това.Защо го прави според вас?И има ли смисъл аз да се опитвам да я убеждавам в обратното?Просто всичко е ...не знам.меко казано ИДЕАЛНО.Нито сме се карали,нито нещо подобно.Адски много се разбираме и си помагаме за всичко.Айде разбирам да не ме е харесвала.Ама когато я питах дали иска да тръгнем СКОЧИ МИ НА ВРАТА НАПРАВО С ЦЕЛУВКИ.Дръпна ме като някъв труп и почна да ме целува и вика "Това определено е моето решение".2 седмици по късно друго ми казва....Кажете ми какво да правя ,защото адски много я харесвам и знам ,че и тя мен ме харесва и ми е много тъжно ,че прави така....тя го прави против волята си..сигурен съм.
    Държите се и двамата, като на по 15-16. Ама ти си по-виновен. Поне ебеше ли?
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Държите се и двамата, като на по 15-16. Ама ти си по-виновен. Поне ебеше ли?
    Естествено ,че все още не.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Върза ми тенекия...не дойде на срещата...и си замина за нейния град....Спряла си е гсм...не пуска фейсбук.... :X ;(
    Нещо ми мяза, че се притеснява да не вземе да се размекне.
    А щом ги прави тези тъпотии следващият път като ти се изрепчи, че не си и се обадил гледай да не и цепиш много басма и и понапомни за въпросният случай.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Нещо ми мяза, че се притеснява да не вземе да се размекне.
    А щом ги прави тези тъпотии следващият път като ти се изрепчи, че не си и се обадил гледай да не и цепиш много басма и и понапомни за въпросният случай.
    Абе не знам какво е ама хич не мисля да се занимавам вече с нея...Тя днес си заминава към нейния град и няма да се видим чак до 3-ти....а аз и бях купил цветя и един коледен подарък....само ми изпрати смс че няма да дойде и си спря гсм и фейсбук и всичко.Просто всичко вече е толкова нелогично...

Абе не знам какво е ама хич не мисля да се занимавам вече с нея...Тя днес си заминава към нейния град и няма да се видим чак до 3-ти....а аз и бях купил цветя и един коледен подарък....само ми изпрати смс че няма да дойде и си спря гсм и фейсбук и всичко.Просто всичко вече е толкова нелогично...
    И това и действие ми мяза на това, че я е било страх да не се размекне.Или нещо я притеснява в това, че сте постоянно заедно през цялото време или някой близък и човек и мъти главата.
    Не я търси толкова често за да не я задушаваш.Покажи и че можеш и без нея, а когато реши да ти държи сметка може отвреме навреме ако сметнеш,че го е заслужила да се държиш неебателно.Показвай и, че може и да те изгуби в един момент.Не и давай сигурността, че може да те има всякога и по всяко време,защото това може и да я отегчи.Най-малкото от прости наблюдения забелязвам, че доста жени им става скучно, когато не ги карат отвреме навреме да се борят за любовта си.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Естествено ,че все още не.
    Естествено вика. ахахахахахаххахахах.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Как на 15 бе?Аз и тя сме по на 20 години...Написал съм ,че сме студенти.Иначе просто всичко е толкова НЕЛОГИЧНО ....иска ме...но просто защо го прави така..защо се отказва от мене като казва ,че НИКОГА не е имала толкова мило и добро момче ,което наистина се старае страшно много.Тя сама ми го казва.Ся ми вика задушавам се цял ден да сме заедно.Не знам това според вас може ли да е основателна причина?
    Суперлогично си е, да знаеш.
    Мадамата се чувства задушена. Номерът не е да си СУПЕРМИЛ.

Ебахти и жените ебахти и чудото.... Е тва е.....нищо хубаво да не правиш за жена...

Приятелче, вече ще знаеш, че поговорката "Не си го слагай там от където ядеш (работиш, учиш)" е напълно вярна.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ами защо да не може да е това истинската причина?! Аз също не бих си хванала гадже от моя курс... колегите ми са супер печени и ми е готино като излезем някаква част на кафе/бира или там каквото и ако трябва постоянно да съм с 'него' и около 'него' .. някак си ще ми дойде в повече. А и във факултета съм по цял ден или половин ден... и ако трябва през цялото време да сме заедно и на мен няма да ми е ок. Предпочитам моето момче да не ми е колега, така ще ценим повече моментите, в които сме заедно, пък и няма да си омръзнем. И един ден като скъсаме, няма да ни е неловко да се гледаме и да ни е тъпо, че унито ни свързва.
    Точно така. Там където си вадиш хляба ( или учиш ) не си вади други работи.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Хора...тя сама ме поиска бе...сама ми скочи да ме целува....сама искаше да тръгнем...не съм тръгнал аз "да си вадя други работи"

Хора казвам последното развитие по темата и може да се затваря.Все пак искам и вашето мнение.Та какво става.Звънна ми на гсм и ми каза "ок дай да се видим за малко" и ми обясни причината поради ,която не можехме да се видим.Та причината както и да е няма значение ся.Отидох с 1 голям букет от рози с 1 книга ,която тя отдавна искаше да си я купи и писмо в ,което обяснявах всичко ,което исках да кажа.И си тръгнах.Просто я гледах при самата прегръдка тя как изтръпа...видях и насълзените очи от това ,че ме вижда ...Виждам в очите й че ме харесва....личи си и не го мисля само аз а и всичките й приятели включително и моите приятели.Обаче ми каза ,че е най-добра да си бъдем само приятели.Като причина изтъкна това ,че в дискотеката едно момче се опита да играе до нея и й каза ,че е много красива и че я харесва и един мой приятел го извел навън да се разправят защо тъй се натиска в моето момиче.Тя ми каза следното нещо "Как може така да се опитваш да правиш.Аз съм ГОЛЯМ ЧОВЕК..САМОСТОЯТЕЛЕН ЧОВЕК мога сама да се справя с всичко.Аз ако исках можех и да му отвърна" е как може да ми каже такова нещо.....естествено ,че като съм й приятел ще я пазя от такива индиви....как може да ми каже "Аз ако исках можех и да му отвърна"....Че аз естествено ,че ще я пазя....просто ей тва е...прави против волята си ама кво да говоря повече.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Окей...а сега е време да се стегнеш и да се държиш като мъж.
    Дали ще я игнорираш напълни или ще се държиш все едно няма нищо, ти си решаваш, но ако продължиш да я молиш, да ходиш след нея и да се държиш като п'утка...единственото естествено развитие на нещата е тя да започне да те съжалява и да си загубиш достойнството в нейните очи.
    Приемаш нещата каквито са, казваш си, че заслужаваш повече от това и продължаваш напред.
    Има го варианта и след като постъпиш, както ти казвам, тя може да поиска отново да се върне при теб, а дали ще го допуснеш си зависи от теб, аз лично по принцип не подкрепям това, но така или иначе това е в сферата на хипотезите...
    Просто недей да се излагаш и се постарай да не загубиш достойнството си и уважението й.

Значи според мен вариантите са два:
    1. Не те харесва, а е била самотна и го осъзнава.
    2. Каквото се случва и с мен много често- започвам да си мисля дали не прибързваме много и заповам аз да се отдръпвам и в един момент просто прекъсвам връзката. Ако си по- умничък, сега би послушал съвета на онова момче, дето ти каза да я игнорираш малко, че да се почуди тя. Това много ни действа на жените. Просто си тръгнал прекалено бързо, и си бил прекалено мил. Момичетата не харесваме нито едното, нито другото. Колкото и да искаме някво мило момче и приказка... всички сме for the bad boy..

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от beach.ch Виж мнението
    Колкото и да искаме някво мило момче и приказка... всички сме for the bad boy..
    Да за тва авторе стига с доброто държание , слеащея път като се забиваш зашлеви и 1 песница да си знае мястото и я остави да гние в своята мизерия (devil) , това го обичат най-много (angel) .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Да, май е точно това,което си мислех и по рано.Тя те харесва обаче постоянното общуване с теб и с твоето обкръжение не и допада.Тя се чувства задушена.Та дори и женените хора не са по толкова много време заедно.Честно казано и аз да бях на нейно място и даже да обичах дадена мацка хич нямаше да ми е готино.Ти просто се опитваш дори неосъзнавайки да се превърнеш в центъра на Вселената и защото те е страх да не те замени с някои друг, а всеки има нужда понякога да си поеме глътка въздух.Ясно и показваш,че и нямаш никакво доверие, а приятелите ти даже и когато те няма се въртят като някакви камерки с вградени автомати в тях и при само лек опит да вдиша както на теб не ти харесва всичко ти се докладва или директно се стига до разправия като случая с момчето.Тя иска сама да се оправя и дори понякога да може да се поотпусне и да и поначешат други хора егото малко.Не че задължително ще ти изневери.А ти и твоите приятели я карате с твоята неосъзната ревност да се чувства като вързана с вериги за теб и да се колебае дали да се отдръпне от теб и да отхвърли любовта,но и веригите или да се отдаде на любовта и един ден да остане без приятели и познати, а ти да се превърнеш в центъра на Вселената и,което си е гадно особено пък ако ти в един момент решиш и да си тръгнеш или пък да и поставяш без да се усетиш или пък с пълно съзнание все по-големи и по-големи ултиматуми.Приеми я като твоя любима, а не като твоя движима собственост.Премисли това,което ти казах,опитай се безпристрастно да се поставиш на мястото на твоята мацка и може и да разбереш за какво ти говоря.Все повече започвам да я разбирам. Тя доста усилено в момента се бори със себе си и е много объркана.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-23-2012 на 07:58

В крайна сметка няма да и вървя повече зад гъза й .Какво направих направих.Не ми се занимава повече.Праскам и пълния игнор и ще и кажа ,че ще съжалява адски много и да си гледа работата.Това нейното си е жив мазохизъм ...като се има напредвит с кви е била преди...Нейна си работа.Аз си имам достойнство и човек е добър до едно време.След това се променя .Определено ще използвам съветите и и ще я навря в ...... .Весели празници на всички!

Повече от фен Аватара на antineutral
    В крайна сметка няма да и вървя повече зад гъза й .Какво направих направих.Не ми се занимава повече.Праскам и пълния игнор и ще и кажа ,че ще съжалява адски много и да си гледа работата.Това нейното си е жив мазохизъм ...като се има напредвит с кви е била преди...Нейна си работа.Аз си имам достойнство и човек е добър до едно време.След това се променя .Определено ще използвам съветите и и ще я навря в ...... .Весели празници на всички!
    Хубаво е все пак да не скачаш от букета цветя на дряновицата. Нея я използвай в краен случай Засега изчакай нищо не викай докато тръгне да иска помощ от теб или да се целувате. И тогава излез с аргумента, че иска да сте "приятели" и че е "голям самостоятелен човек, дето се оправя сам". Нека малко се усети иска ли те или не.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от beach.ch Виж мнението
    Колкото и да искаме някво мило момче и приказка... всички сме for the bad boy..
    Не.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Хубаво е все пак да не скачаш от букета цветя на дряновицата. Нея я използвай в краен случай Засега изчакай нищо не викай докато тръгне да иска помощ от теб или да се целувате. И тогава излез с аргумента, че иска да сте "приятели" и че е "голям самостоятелен човек, дето се оправя сам". Нека малко се усети иска ли те или не.
    То хубаво тя разбере дали ме иска....ама аз дали след това да й дам шанс?Малко тъпо ще изглежда.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Никви шансове повече , няма да позволяваш няква си да те прави на маймуна и ти да се унижаваш !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Повече от фен Аватара на antineutral
    То хубаво тя разбере дали ме иска....ама аз дали след това да й дам шанс?Малко тъпо ще изглежда.
    Винаги можеш да избереш до каква степен да я допуснеш до себе си, но ако смяташ, че поведението й няма да се промени, едва ли си заслужава шанса. Идеята е по-скоро тя да е наясно, че може да се промени към по-добро, а ако ли не - да те остави на мира без да изглежда така, че все едно я пъдиш

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Защото и с това ще покажеш слабост, трябва да си уравновесен.
    Послушай го, прав е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си