- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той си промени държанието ...
Харесвам едно момче ... много добри приятели сме ... в началато се държеше адски добре и мило с мен ... тръгнаха слухове ,че се харесваме ,но нас не ни засягаше ... после почна да се държи по-студено с мен ,но и прави такива неща с които показва ,че наистина страшно много му пука за самата мен ... обаче не иска да си признае .. и съм страшно объркана ... виждам ,че наистина мисли за мен ... но започна да се държи и по-студено ... според вас защо е така ???
Поредният дрисльо, който го е страх от собствените му действия.
^^ Шегуваш се, нали?
Може би има причина да не иска, може да са ебавките на познатите ви..
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
те не се ебават ... всички с които общуваме знаят ,че сме само приятели ,но явно има някой хора който клюкарят ... смисъл всичко си е същото както преди ,но не и държанието му ...
Ами тези неща сигурно не са му приятни по една или друга причина и гледа да не дава храна на клюките. Единственото логично обяснение, ако наистина те харесва.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
точно това е ,че аз не знам дали ме харесва ... може ли точно затова да се държи така с мен ?
Просто го питай директно, какво ще ти стане? Ще умреш ли от един въпрос? Няма нищо срамно да изпитваш чувства към някой,дори и да ти е близък приятел.Само незрелите хора се смущават от такива неща .
Защо просто не му намекнеш или дори не го питаш директно дали има симпатии към теб? Не е нужно да чакаш. Като виждаш, че отсреща се губи инициатива, поеми я ти![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Харесва те, но го е страх, че ако ти каже, ще те изгуби и като приятел (сигурно не знае, че го харесваш). За тва се държи студено, щото вече му е трудно да те възприеме само като приятел.
Казваш, че не ви бърка дали хората говорят, че се харесвате или не, ама на него май доста му пука и се държи така за да отминат всички приказки по ваш адрес. Макар и да му пука, дой е доста хитър и иска да си запазите приятелството.
Даржи се по-кофти, минава сичко и си продалжавате, както си е било.
Но ако не се промени даржанието му и приказките продалжат твоите приятелки ще започнат да ти приказват простотии от сорта на "аре зимайте се, знаем че се харесвате" и подобни. На теб ще ти стани кофти и за да спреш нападките от компанията си,ще започнеш малко по малко и ти да се държиш студено, което би провалило отношенията ви.
повярвай ми до сега никой не ни е е казвал "аре взимайте се " или нещо от този род ... просто всичко си беше нормално и почна да се държи странно и не знам дали може да е заради това ,че може би има чувства към мен или има някаква друга причина ... ?
А може и някакви лични проблеми да си има и да предпочита да не говори за тях, но все пак да афектират настроението и държанието му.
Просто го питай защо се държи така дръпнато. Нали все пак сте приятели. Ние не го познаваме, можем само да гадаем.
Няма никакви лични проблеми ... за всичко си споделяме и не ми е казвал ... ако почна да говоря за това започва да се ядосва и млъква и не иска да говори ... затова не мога да разбера каква е причината да се държи по-дръпнато ... ако някой има идеи ... : )
Може да си е харесал някоя друга - не теб. И да не иска да се разпространяват слухове. Или просто не обича слуховете.