.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Върза ми тенекия...не дойде на срещата...и си замина за нейния град....Спряла си е гсм...не пуска фейсбук.... :X ;(

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от zdravkopu Виж мнението
    Върза ми тенекия...не дойде на срещата...и си замина за нейния град....Спряла си е гсм...не пуска фейсбук.... :X ;(
    Нещо ми мяза, че се притеснява да не вземе да се размекне.
    А щом ги прави тези тъпотии следващият път като ти се изрепчи, че не си и се обадил гледай да не и цепиш много басма и и понапомни за въпросният случай.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Нещо ми мяза, че се притеснява да не вземе да се размекне.
    А щом ги прави тези тъпотии следващият път като ти се изрепчи, че не си и се обадил гледай да не и цепиш много басма и и понапомни за въпросният случай.
    Абе не знам какво е ама хич не мисля да се занимавам вече с нея...Тя днес си заминава към нейния град и няма да се видим чак до 3-ти....а аз и бях купил цветя и един коледен подарък....само ми изпрати смс че няма да дойде и си спря гсм и фейсбук и всичко.Просто всичко вече е толкова нелогично...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от zdravkopu Виж мнението
    Абе не знам какво е ама хич не мисля да се занимавам вече с нея...Тя днес си заминава към нейния град и няма да се видим чак до 3-ти....а аз и бях купил цветя и един коледен подарък....само ми изпрати смс че няма да дойде и си спря гсм и фейсбук и всичко.Просто всичко вече е толкова нелогично...
    И това и действие ми мяза на това, че я е било страх да не се размекне.Или нещо я притеснява в това, че сте постоянно заедно през цялото време или някой близък и човек и мъти главата.
    Не я търси толкова често за да не я задушаваш.Покажи и че можеш и без нея, а когато реши да ти държи сметка може отвреме навреме ако сметнеш,че го е заслужила да се държиш неебателно.Показвай и, че може и да те изгуби в един момент.Не и давай сигурността, че може да те има всякога и по всяко време,защото това може и да я отегчи.Най-малкото от прости наблюдения забелязвам, че доста жени им става скучно, когато не ги карат отвреме навреме да се борят за любовта си.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си