Хора казвам последното развитие по темата и може да се затваря.Все пак искам и вашето мнение.Та какво става.Звънна ми на гсм и ми каза "ок дай да се видим за малко" и ми обясни причината поради ,която не можехме да се видим.Та причината както и да е няма значение ся.Отидох с 1 голям букет от рози с 1 книга ,която тя отдавна искаше да си я купи и писмо в ,което обяснявах всичко ,което исках да кажа.И си тръгнах.Просто я гледах при самата прегръдка тя как изтръпа...видях и насълзените очи от това ,че ме вижда ...Виждам в очите й че ме харесва....личи си и не го мисля само аз а и всичките й приятели включително и моите приятели.Обаче ми каза ,че е най-добра да си бъдем само приятели.Като причина изтъкна това ,че в дискотеката едно момче се опита да играе до нея и й каза ,че е много красива и че я харесва и един мой приятел го извел навън да се разправят защо тъй се натиска в моето момиче.Тя ми каза следното нещо "Как може така да се опитваш да правиш.Аз съм ГОЛЯМ ЧОВЕК..САМОСТОЯТЕЛЕН ЧОВЕК мога сама да се справя с всичко.Аз ако исках можех и да му отвърна" е как може да ми каже такова нещо.....естествено ,че като съм й приятел ще я пазя от такива индиви....как може да ми каже "Аз ако исках можех и да му отвърна"....Че аз естествено ,че ще я пазя....просто ей тва е...прави против волята си ама кво да говоря повече.