.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Question Несподелената любов

Изпитвали ли сте я някога?След колко време утихва?

Имал съм един подобен случай,можещ да се определи като "несподелена любов",в който аз бях готов да се отдам изцяло на момичето,а то накрая ме разкара,но така и не ми каза защо,при положение,че не бях направил нищо нередно.Тъй като съм човек,който рядко забравя случките,болката бе дълга,но отминава когато утихнат чувствата.Различно е за всеки.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Мега фен Аватара на tori
    Естествено. Всеки е имал такава "любов", макар да не съм сигурна дали е любов или по-скоро увлечение. Кофти е, но все някак си минава. Естествено, не без няколко дни/седмици/месеци потънал в купчини кърпички, но все пак минава.

Любов- не, но несподелено привличане, да. Намерих си занимание, което да ме развлича от мислите ми за него и мина доста бързо.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не съм имала аз. Досега не се е случвало при мен първо да се появяват чувствата.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Опитваш се да се разсеяш,да се отдалечиш от тези си чувства...Много е трудно,особено ако са били истински тези чувства..Но с времето всичко минава и след време ще се чудиш как е могло да имаш такива чувства и дори и след като те е наранила и отблъснала ти пак си ги имал....
    >>DjBelev<<

гадничко си е малко, ама отминава

По-скоро увлечение. Бързо, зависи дали имаш чувства и какви са. Абе, всичко минава.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Имала съм. Гадничко е, но се преживява.

Имала съм едно момче, с което ми се искаше да имаме повече от приятелство, но явно не сме един за друг. Преживява се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Имала съм и лошото е, че разбрах, че е несподелена след като го целуна. (awkward)

Най - гадното чувство на света ( или едно от тях ) . Минава, но зависи колко силни са чувствата. Може да отминат седмици/месеци/ в най лошиа случай е година или години.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Имала съм. Гадничко е, но се преживява.
    +

Да. Беше няколко години по-голям от мен. Аз го обичах, но той си имаше сериозна връзка. Затова реших, че няма смисъл да му казвам и не го направих.
    Сега като се сетя за него още го има онзи трепет, онази емоция.
    Хубавото е, че времето лекува. Прекарах си 2 години в сълзи, тежко беше, но няма как.

Случва се и доста боли после и трудно минава

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Не ми се е случвало. ^^
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от 3x0tik Виж мнението
    Най - гадното чувство на света ( или едно от тях ) . Минава, но зависи колко силни са чувствата. Може да отминат седмици/месеци/ в най лошиа случай е година или години.
    точно

Супер фен Аватара на djipsito
    Имала съм.. Една година ми трябваше, за да продължа напред (през тая година няколко пъти се залъгвах, че съм продължила, ама като продължих наистина, разбрах колко съм била заблудена..)
    Не знам доколко тва е загърбено, защото преди няколко седмици се заговорих за нещо с майка ми и имаше общо с тва момче и аз се разревах отново, а когато съм го засичала, съм усещала едно свиване под лъжичката... ама не мога да кажа, че страдам и т.н.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Много боли психически и не минава лесно ,само който го е преживявал някога знае за какво става дума

Трудно е но с времето се започва все по-малко да ти пука!

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от antoniq_96 Виж мнението
    Трудно е но с времето се започва все по-малко да ти пука!
    Особенно ако си го преживявал ВСЕКИ ПЪТ !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Опитваш се да се разсеяш,да се отдалечиш от тези си чувства...Много е трудно,особено ако са били истински тези чувства..Но с времето всичко минава и след време ще се чудиш как е могло да имаш такива чувства и дори и след като те е наранила и отблъснала ти пак си ги имал....
    Вземи думите от устата. Бих добавил, че почти всеки човек е имал или ще има несподелена любов. В момента аз съм точно в така ситуация. Опитвам се да не мисля за нея, но е малко трудно. С времето ще мине...

Несподелената любов не се превъзмогва, но това, което изпитваш ти утихва от седмица до месец, в зависимост от възприятията на човек

Мега фен
    Кирилицата не е задължителна като пишеш от телефон
    Последно редактирано от klimatronik : 01-09-2013 на 07:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си