.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    Чакайте малко сега...
    1.Трябва да разграничим двете неща - има разлика между поп-фолк и чалга. Както казах в чалгата няма нищо смислено и тя е повече поведение, отколкото музика, защото в нея текстовете са твърде лековати и глупави. Повечето певици правят точно такива песни, защото както казах, искат техните песни да бъдат пускани в дискотеките, НО има и певици, които правят стойностни неща и тези неща те ги правят за собствено удоволствие и си ги слушат у дома, както правят и много хора като мен, които харесват стойностните неща. Например една Глория - тя в последните години няма нито един хит и защо? - Защото не прави комерсиални неща, които да се пускат в дискотеките.
    2.Не съм казвал, че съм най-големия фен на Галена. Просто изказах възмущението си, че е пуснала такава песен - типична чалга. Вярно е, че Галена има повече такива песни, но ако ги нямаше сега нямаше да е едно от най-актуалните имена, защото ако правеше смислени песни като тези, които съм поместил в темата, сега щеше да е точно никоя...
    Както казах, аз харесвам повече смислените песни и точно затова се възмутих. И дори и тази песен да беше пусната от някой друг, пак щях да се възмутя, защото просто такива неща ме дразнят.
    3.Както казах в началото много хора не правят разлика между поп-фолк и чалга. Има песни, в които няма никакви простотии. За повечето хора е едно и също, защото те поставят всичко под общ знаменател и според тях щом песните на Галена, Андреа, Преслава, Анелия, които се пускат в дискотеките са са провокативни текстове, то това означава, че абсолютно всички песни са такива, но не е така. В дискотеките не пускат балади, защото хората са отишли там да се забавляват и ако искат смислени неща ще си ги пуснат точно у дома и ще си ги слушат там.
    4.Вече е крайно време всички да разберат, че чалгата е един бизнес, в които се печелят много пари и единственото, за което той става е за забавление и никой не трябва да се опитва да му подражава, но и в същото време ако иска да се изяде от злоба не може да го спре и щом не иска да го слуша е най-добре да направи това и изобщо да не му обръща внимание.
    АМА ЧАКАЙ ТО ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЪЗ И ГЪЗ,ПРОСТО НЯКОИ НЕ ГО РАЗБИРАТ
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не я мразя.
    Просто вече не я слушам. Само в крайни случаи .. на пиянски вечери.
    Не мога да търпя мръсните маанета, провиквания, простоватите текстове, мазните извивки с кларинет и тромпет.
    Чак ме хваща срам да я слушам в нормални, ежедневни ситуации.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Чалгата е музика за душата и гз!
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си