- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ново развитие по старата тема!
Здравейте! Тези, които писаха в темата ми от миналата седмица ще се сетят, но ще кажа с 1 изречение накратко. Запознах се с едно момче в хипермаркета, където работи и го намерих във фейс, прие ми поканата и дилемата ми беше дали да му пиша или да чакам той. Сега има новости в цялата работа и реших да направя нова тема, защото имам други въпроси. И такаа, аз му писах още първия път като се засякохме на линия, тъй като не ми се чакашее. Той на момента ми отговори и така си писахме към 2 часа - много приятен разговор. След 2 дена както си стоях на линия изведнъж гледам той влиза и в същия момент ми писа. Направо не ми се вярваше, че ще се сети, и то веднага за мен. В този разговор още по-добре се развиха нещата и той даже ме покани да отида в магазина на другия ден, когато ще е там. Отивам аз оня ден, но тъй като имаше работа само си разменихме 2-3 изречения и толкова. Нямаше време за повече, а и нормално все пак не сме някъде навън. Много искам да излезем, но не знам дали ще е удачно аз да го каня. На по 17 и 22 години сме.
1. Според мен има интерес, щом ми писа веднага, а и привидно се зарадва като ме видя - а според вас?
2. Как мислите, да изчакам ли да видя кво ще предприеме или да действам аз? Не искам да изглеждам все едно съм много хлътнала, но не искам и да се правя на госпожица недостъпна и да се отдръпне. Трябва ми И мъжка гледна точка, тъй като миналия път получих най-вече женска подкрепа. Всички мнения по въпросите, които зададох, са добре дошли.![]()
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Мацка, не ми се обиждай, ама всеки път ли като си пишете ще пускаш тема да питаш дали те харесва или не, и как да подходиш?
Вместо да пишеш по форума, го покани на кафе.
Престани да се притесняваш как ще изглеждаш в неговите очи.
Ако всички жени се притеснявахме толкова много, колкото теб, въобще нямаше да сме с гаджетата си.
Просто действай, а по-малко мисли.
И всички мъже във форума да ти дадат съвет - те са си те, а това момче е друго. Така, че просто действай.
глава нямаш ли си на раменете, че при всяка дилема пускаш темаИскаш теб да обича, или някакъв съшит от чужди мнения образ? Действай смело, прави това, което ти казва сърцето и бъди себе си!
Успех!
Сърцето и е казало да пусне тема. Това е парадокс.
"Аз също съм в трудоспособна възраст." това ти е цитат от старата тема. Мацка я кажи, нещо не ти е ясно понятието трудoспособна възраст или просто послъгваш. Освен това я се стегни даржиш се като 12-годишно. Допитваш се до форума за всяко малко нещо, не е нормално. Да му пиша ли, да го поканя ли не знам какво си.. да не си на 5, че не можеш да вземеш решение сама и очакваш ние да то направим вместо теб. Не си представям ако тръгнете колко теми още ще пуснеш: кога да илезем, какво да му кажа, кога до му пусна и тн и тн![]()