Ами това лято започнах да си пиша с едно момче и само за няколко месеца станахме супер добри приятели...и сега в момента пак е така, но никой не ни мисли за само приятели дори и аз честно казано. С него се държим доста по-различно от само приятели...постоянно се гушкаме лигавим се и той се държи с мен по-мило от колкото към другите момичета...и сякаш понякога ми прави нещо като намеци: на няколко пъти ме целува по бузата и освен това вчера дойде до училище да се видим, защото отива на село за няколко дена, не се държа по-различно (макар че и брат му беше с нас), но когато стигна на селото и ми писа ми обясни, че е искал да направи нещо ама брат му пречил. Освен това ми каза, че като си дойде иска да прекара само с мен поне два часа...какво ли ще значи това? И само за информация абсолютно всеки който ни види заедно с него обяснява на мен или него как трябва да тръгнем, защото сме супер сладки заедно. Аз наистина искам да сме заедно, но изниква и проблема, че сигурно след 5-6 месеца той ще заминава да учи и това честно казано ме убива....та като цяло искам съвет за това как да възприемам всичко между нас?!?