.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Talking Най-добър приятел или нещо повече?!?

Ами това лято започнах да си пиша с едно момче и само за няколко месеца станахме супер добри приятели...и сега в момента пак е така, но никой не ни мисли за само приятели дори и аз честно казано. С него се държим доста по-различно от само приятели...постоянно се гушкаме лигавим се и той се държи с мен по-мило от колкото към другите момичета...и сякаш понякога ми прави нещо като намеци: на няколко пъти ме целува по бузата и освен това вчера дойде до училище да се видим, защото отива на село за няколко дена, не се държа по-различно (макар че и брат му беше с нас), но когато стигна на селото и ми писа ми обясни, че е искал да направи нещо ама брат му пречил. Освен това ми каза, че като си дойде иска да прекара само с мен поне два часа...какво ли ще значи това? И само за информация абсолютно всеки който ни види заедно с него обяснява на мен или него как трябва да тръгнем, защото сме супер сладки заедно. Аз наистина искам да сме заедно, но изниква и проблема, че сигурно след 5-6 месеца той ще заминава да учи и това честно казано ме убива....та като цяло искам съвет за това как да възприемам всичко между нас?!?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Но ти вече знаеш отговора.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Но ти вече знаеш отговора.
    +

Цитирай Първоначално написано от Lerochka Виж мнението
    Аз наистина искам да сме заедно
    : ))
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ами за отговора не съм сигурна до колко го знам, защото не съм на 100% сигурна в това което изпитва той към мен

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами нали ти е казал,че иска да прекарате 2 часа насаме?Вероятно тогава ще признае за чувствата си.Ако не го направи,направи го ти,нищо не губиш.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Ами аз не мисля, че имам смелост да му призная, но се надявам да сте прави и постоянно си мисля дали точно заради това иска да говорим....

Мега фен Аватара на draid
    Живейте си живота и си правете кеф тия 5 месеца, няма какво да си замазвате очите.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Lerochka Виж мнението
    абсолютно всеки който ни види заедно с него обяснява на мен или него как трябва да тръгнем, защото сме супер сладки заедно.
    Той как реагира на това?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Той как реагира на това?

ами никога не се е получавало така, че да ни попитат докато сме заедно...и веднъж и аз започнах темата за това, че са ме питали и той каза: ми и мен така даже един приятел постоянно ме мъчи за тва няма ли да тръгваме...и след като го каза смени темата

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ами не знам, тези неща ти трябва да усещаш, дали те харесва или не никой не може да ти каже, но ако е взаимно не го мислете това за след няколкото месеца. Варианти много, стига да имате желание.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си