- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добър приятел или нещо повече?!?
Ами това лято започнах да си пиша с едно момче и само за няколко месеца станахме супер добри приятели...и сега в момента пак е така, но никой не ни мисли за само приятели дори и аз честно казано. С него се държим доста по-различно от само приятели...постоянно се гушкаме лигавим се и той се държи с мен по-мило от колкото към другите момичета...и сякаш понякога ми прави нещо като намеци: на няколко пъти ме целува по бузата и освен това вчера дойде до училище да се видим, защото отива на село за няколко дена, не се държа по-различно (макар че и брат му беше с нас), но когато стигна на селото и ми писа ми обясни, че е искал да направи нещо ама брат му пречил. Освен това ми каза, че като си дойде иска да прекара само с мен поне два часа...какво ли ще значи това? И само за информация абсолютно всеки който ни види заедно с него обяснява на мен или него как трябва да тръгнем, защото сме супер сладки заедно. Аз наистина искам да сме заедно, но изниква и проблема, че сигурно след 5-6 месеца той ще заминава да учи и това честно казано ме убива....та като цяло искам съвет за това как да възприемам всичко между нас?!?![]()
ами за отговора не съм сигурна до колко го знам, защото не съм на 100% сигурна в това което изпитва той към мен![]()
Ами нали ти е казал,че иска да прекарате 2 часа насаме?Вероятно тогава ще признае за чувствата си.Ако не го направи,направи го ти,нищо не губиш.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ами аз не мисля, че имам смелост да му призная, но се надявам да сте прави и постоянно си мисля дали точно заради това иска да говорим....![]()
Живейте си живота и си правете кеф тия 5 месеца, няма какво да си замазвате очите.
Ами не знам, тези неща ти трябва да усещаш, дали те харесва или не никой не може да ти каже, но ако е взаимно не го мислете това за след няколкото месеца. Варианти много, стига да имате желание.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: