- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- пинчер
здравейте...искам да кажа ,че приятелят ми май ще ми подарява пинчер за Коледа и много искам да го гледам у нас ,но наще не са съгласни щял да дере стените и такива работи ...някакви напътствия ,съвети да ми дадете ? а дори и при вас ако имате как беше в началото ..??? хелпппп
По- добре помисли самата ти искаш ли куче и дали си готова да се грижиш за него, да го разхождаш всеки ден. Ако ти се занимаваш с него не вярвам розителите ти да имат нещо против. Пинчера е доста подходящ за апартамент, дребна порода, не пуска косми, не вярвам да издере стените, ако редовно го разхождаш ест.
blagodarq za otgowora
попринцип не е добре да се подаряват подаръци , които може да не се харесат на някой смисъл , че може да нямаш възможност да го гледаш все пак се плащат такси , ваксини , храна,малко място за отглеждане и др неща но явно приятелят ти те познава добре и щом ти самата го искаш е избрал правилният подарък...а относно проблема ти ами ..трябва да покажеш , че ще го възпитаваш да го пазиш и да го научиш да не прави бели..
Здравейте ,тъй като Коледа вече мина аз получих своя подарък и искам да ви кажа ,че се възпитаваме лека полека ,а доколкото до родителите ми искам да ви кажа ,че адски много го харесаха и не го успорват ... та дори искат да им го оставям при тях хихи Щастлива съм! и благодаря за мненията ви !![]()
Стените ще дере... тва да не е котка о.О
Малко ще оаква и опикава, но като го научиш да го прави само на разходка, всичко ще е идеално.
и аз мисля така! а вече и те .. днес му бихме първата ваксина .. кога ще мога да го разкарвам ;с защото още мисля че не може заради ваксините
Честито ти, да ти е живо и здраво. Да го научиш на хигиенни навици, че ще ти писне да ти цапа из къщи.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пинчерите са злобни, за това ги мразя.
Но пък от друга страна ще си имаш другарче, което ще те обича, също така и не създава много грижи.
Честито.
Няма да ти дере тапетите, спокойно.Истинският проблем е, че може да ви хапе (личен опит) . Затова по - добре го възпитавайте още от малък