.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Подобряване на качеството на видео

Вчера започнах да си тегля филми и сериали от Vbox7 които ги няма в замунда и тн. Проблема е там, че са с ужасно качество и на звука и картината. Затова се питах дали някой може да ми помогне да си ги оправя по някакъв начин.

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Final Cut Pro е програма с която можеш да подобриш качеството,но съсвсем малко и това ще ти отнеме часове.
    Клиповете в вбокса са компресирани до такава степен,че качеството е ужасно.Няма как да се промени това.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dangerlol Виж мнението
    Final Cut Pro е програма с която можеш да подобриш качеството,но съсвсем малко и това ще ти отнеме часове.
    Клиповете в вбокса са компресирани до такава степен,че качеството е ужасно.Няма как да се промени това.
    С Notepad също става, само трябва да внимава, когато слага големи букви, защото качеството може да се превърне в блурей.

П.П.
    Съжалявам, опитвах се да настигна невероятните умозаключения, които си писал.

Цитирай Първоначално написано от TeeDyYyY Виж мнението
    Вчера започнах да си тегля филми и сериали от Vbox7 които ги няма в замунда и тн. Проблема е там, че са с ужасно качество и на звука и картината. Затова се питах дали някой може да ми помогне да си ги оправя по някакъв начин.
    И понеже ги няма в мамуната си тръгнала да сваляш от мизерията, на която викат вибокс ?
    Има милион по-добри тракери, търси там.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Oх боже, на теб ти изтече БАНана :/

Пак форона ще се напълни с лайна.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Не се ли радваш, ще имаш много храна, ти нали с лайна се храниш.

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Да ти имам недоразвития маймунски мозък.Понеже почна да се дървиш като маймуна на кокос,защо не дадеш отговор по темата,необразован червей?
    Явно имаш една торба с псувни и шеги който си ги чувал и ги ползваш през цялото време,понеже гледам как си мъчиш да измислиш ново всеки път и се проваляш като куца медуза.
    В темите пиши когато всъщност можеш да напишеш нещо,а не само да си чешеш прокажените пръстчета по клавиатурата.

Цитирай Първоначално написано от dangerlol Виж мнението
    Да ти имам недоразвития маймунски мозък.Понеже почна да се дървиш като маймуна на кокос,защо не дадеш отговор по темата,необразован червей?
    Явно имаш една торба с псувни и шеги който си ги чувал и ги ползваш през цялото време,понеже гледам как си мъчиш да измислиш ново всеки път и се проваляш като куца медуза.
    В темите пиши когато всъщност можеш да напишеш нещо,а не само да си чешеш прокажените пръстчета по клавиатурата.
    Гледал съм от теб, написал съм нотпад. Какво нередно виждаш ?

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Оооо приятел на тебе ти изтече бана май?
    По темата:
    Adobe Premiere

Цитирай Първоначално написано от Game_Fan98 Виж мнението
    Оооо приятел на тебе ти изтече бана май?
    По темата:
    Adobe Premiere
    Айде още един "разбирач" реши да се включи с глупави идеи.
    Въобще наясно ли сте как се фиксва качеството или пишете, колкото да трупате постове.
    Има начин, има софтуер, но той изисква хардуер, който в България го имат 2-3 човека.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Айде още един "разбирач" реши да се включи с глупави идеи.
    Въобще наясно ли сте как се фиксва качеството или пишете, колкото да трупате постове.
    Има начин, има софтуер, но той изисква хардуер, който в България го имат 2-3 човека.
    Въобще няма да се занимавам с тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си