.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Напоследък много теми за момичета,влюбени в съученик има тук. Поговори с него,кажи му какво чувстваш!Няма смисъл да го държиш в себе си.Ако те харесва - супер!Ако пък не - прав му път,поне няма да таиш напразни надежди и да имаш някакви неизпълними очаквания.Щом те гледа,усмихва ти се и т.н. вероятно има някакви симпатии.Само помисли добре,защото ако се разделите ще бъде доста неловко в клас.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Напоследък много теми за момичета,влюбени в съученик има тук.
    И аз съм една от тях .. Кой клас си? От сега ти казвам НЕДЕЙ прави тази грешка да имаш нещо с него !! Още си в етапа на хлътване, повярвай ми от опит ти казвам, ако не се получи м/у вас после, ще ти е адски кофти да го гледаш всеки ден .. На мен ми остава още малко и завършвам, за което се радвам, че най накрая, ще мога да се оттърся от него ..
    Обичам те !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си