.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Повече от фен Аватара на antineutral
    Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3 Виж мнението
    И съм супер упорит човек, който никога не се е отказвал и в крайна сметка винаги получава това, което иска. И знам, че и това ще стане някой ден, просто още не съм открила начина.
    Обърни внимание на това, защото освен да преследваш дадена цел трябва да си дадеш сметка за цената, която плащаш. А тя невинаги е ниска. Подкрепям останалите потребители, засега по-добре пасувай.

Banned Мега фен
    от къде си толкова сигурна,че ще стане ? нужно ли е да се тъпкаш,заради някой,който явно няма нищо такова към теб и няма и да има ? едно е някой тайно да има някакви симпатии към теб и да се дърпа - тогава би могло да стане нещо,но съвсем друго е да няма нищо към теб и да си му само за четки ... започни да общуваш и с други момчета,които ти харесват поне на външен вид.. после гледай характери и съм сигурна,че все някой ще си харесаш... не си струва.. а и дори и да стане нещо според теб дали ще продължи много или той наистина ще те харесва ? може би ще тръгне с теб ей така,от свикване с тая мисъл или нещо др такова... хубаво ли ще ти е да е с теб по този начин - не мисля.... изобщо харесай си друг...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Обърни внимание на това, защото освен да преследваш дадена цел трябва да си дадеш сметка за цената, която плащаш. А тя невинаги е ниска. Подкрепям останалите потребители, засега по-добре пасувай.
    Ето, това е.
    Цената, която ти плащаш в момента е малко големичка.
    Просто не си заслужава.
    Даже не да пасуваш, а направо да се откажеш от този човек, за мен няма смисъл дори приятели да сте.
    Защото ти искаш нещо, теб те боли, а него -не..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си