- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не мога да кача ..
Момиче съм на 15 и тежа 50 килограма и съм висока 1.70 . Въпроса ми е как да напълнея .. ям редовно, но не напълнявам. Дайте ми някакъв хранителен режим , а и най мн искам да напълнея в задните части (дупето)![]()
С месо и яйца ще напълнее ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Нужна и е силна, правилна и здрава храна - месо, яйца, картофи, ориз, овес, ядки и така нататък, а не джънк. Дали ще качва зависи от това дали изгаря по-малко отколкото яде, тя може да качва и с боклуци, но цялостния и вид няма да и хареса накрая.![]()
То и с тия неща да се храни вида и може да не и хареса ^^ . Най-общо казано без тренировки работата няма да върви никак .
"най мн искам да напълнея в задните части (дупето) " - Прави клякания , даже "скок клек" ще е още по-добре и яж по много иначе файда няма .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Яж повече отколкото ти се яде, но здравословна храна и тренирай. Най-важното е да тренираш, за да качиш мускул, а не мазнина.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
момичетата то моя клас които са 1,50 тежат толкоз найстина трябва да напълнееш ами опитай с fast food-a , но недей изведнъж нека д а епостепеннно
^ Да бе, с fast food- после да не се спре и да се сдобие с целулит и паласки, не. Присъединявам се към по- горните мнения. Пък и то сега по Коледа, ако не успее да качи с всичките тези 45678 различни вкусотии, не знам кога![]()