.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Angry Не мога да кача ..

Момиче съм на 15 и тежа 50 килограма и съм висока 1.70 . Въпроса ми е как да напълнея .. ям редовно, но не напълнявам. Дайте ми някакъв хранителен режим , а и най мн искам да напълнея в задните части (дупето)

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Месо, яйца ядеш ли?

Голям фен Аватара на N1ksun
    С месо и яйца ще напълнее ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Нужна и е силна, правилна и здрава храна - месо, яйца, картофи, ориз, овес, ядки и така нататък, а не джънк. Дали ще качва зависи от това дали изгаря по-малко отколкото яде, тя може да качва и с боклуци, но цялостния и вид няма да и хареса накрая.

Голям фен Аватара на N1ksun
    То и с тия неща да се храни вида и може да не и хареса ^^ . Най-общо казано без тренировки работата няма да върви никак .

"най мн искам да напълнея в задните части (дупето) " - Прави клякания , даже "скок клек" ще е още по-добре и яж по много иначе файда няма .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Яж повече отколкото ти се яде, но здравословна храна и тренирай. Най-важното е да тренираш, за да качиш мускул, а не мазнина.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    момичетата то моя клас които са 1,50 тежат толкоз найстина трябва да напълнееш ами опитай с fast food-a , но недей изведнъж нека д а епостепеннно

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Да бе, с fast food- после да не се спре и да се сдобие с целулит и паласки, не. Присъединявам се към по- горните мнения. Пък и то сега по Коледа, ако не успее да качи с всичките тези 45678 различни вкусотии, не знам кога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си